Eller lettere sagt; resten av året 2018 i bilder (og litt tekst).
Først: Jeg anbefaler ingen å gå på Sørlandssenteret i romjulen, det er jo kaos der og ikke alle som jobber behersker stresset like bra. Jeg skulle innom Bjørklund og bytte det ene settet jeg fikk av Bent til jul, endte opp med å bare få en tilgodelapp/gavekort og kom meg ut derfra fort som fy. Så gikk jeg inn igjen på lørdag og kjøpte noen fiiiine øredobber, på tilbud i tillegg. 😄

Bent kjøpte fyrverkeri i år.

Jeg har vært på luftetur med Raptus. Det er ikke enkelt å ta bilde av en hund som går og går og går og går.

Varetelling i Arendal. Med middag på Big Horn etterpå, som jeg ikke tok bilde av.

Nyttårsaften begynte med en god tur i lysløypa. Se så gira jeg er. Enten er jeg happy for en god start på uka eller god avslutning av året. Kanskje litt begge deler.

En kjapp tur til Arendal og bilvask på vei hjem.

Nyttårsmiddagen besto av biff, fløtegratinerte poteter, bacon og bearnaise saus. Namnamnam. 😊

Jula ble pakket ned.

Det bråkte mer på Odderhei i år enn i fjor, men det gikk greit med kattene. Vi stengte luka i 17-tida og hadde Happy feet og andre filmer med mye lyd på TV’en på soverommet. Stort sett lå de på stua og slappet av.

Da det tok skikkelig av rundt midnatt la Gunvald seg under spisebordet, jeg satt i sofaaen og Bent satt seg på gulvet med Gunvald. Ellers gikk det veldig greit. Var lite bråk etter midnatt, og godt var det. Jeg får så vondt av dyr som er redde for fyrverkeriet.

Årets første dag startet med en tur i lysløypa. På vei dit ble jeg stoppet av en fremmed mann og fikk visittkortet hans…..

Men det var ikke mer spennende enn at hundene hans hadde stukket av og siden jeg skulle i lysløypa så skulle ringe han om jeg så de. Noe jeg ikke gjorde, så jeg håper han fant de.

Årets første middag var heller litt kjedelig. Det ble pølsegryte. Jeg er så lite oppfinnsom og hater egentlig å lage mat, men vi ble jo mette.

Så, godt nytt år!