Bygge NoSmoke Sarpsborg uke 2 er over og butikken har åpnet. Den åpnet på fredag og vi kom hjem lørdag ettermiddag. Jeg har bare vært så sliten at jeg har ikke orket å lage et innlegg om det før nå.
Værsågod, her kommer 60 bilder fra den siste uka. 😁

Vi reiste tirsdag morgen med en godt pakket bil.

En liten lunsj på Bastøferga. Den var ikke verd 32 kroner.

Jeg glemte å skrive ut handleliste til Jula, så takk og lov for mobilt bredbånd så jeg hvertfall kunne sende den på mail.

Fremme i Sarpsborg ble det en litt større lunsj før vi satte igang med jobbinga. Ikke så sunn lunsj akkurat, men jeg veiet opp med appelsinjuice. 🤭

Vi hadde plan på hva som skulle gjøres hver dag, men siden vi var så tidlig fremme i Sarpsborg så begynte vi like greit på onsdagens gjøremål. Så da dumpet vi alt som lå i bilen i butikken og kjørte på søpla og fikk tak i møbler.
Vi fant et greit kombiskap på Elkjøp og fant ut at de også leier ut tilhenger, så da kunne vi slå mange fluer i en smekk. Men da vi hentet kombiskapet var det så lite at det hadde fått plass i bilen. Selgeren mente at det skulle gå fint, men da hadde jeg allerede avtalt med noen på FINN.no om å hente en sofa, så jeg måtte overbevise litt om at vi ikke fikk plass i bilen.
Se det stusselige kombiskapet i den svære hengeren. 😂

Sofa fikk vi henta og ekstra veggpanel.

På Jula skulle vi bl.a. ha ei hylle, ei skikkelig solid hylle som tåler vekt opptil 265 kg pr hylle. Det er greit at den er flatpakket, men når den veier 34 kg og jeg skal få den opp på en handlevogn, så sier det seg selv at jeg står og strever. Jeg var alene, for vi skulle være effektive og ta for oss hver vår butikk. Jeg fikk det til tilslutt, men jeg skjønner ikke hvorfor det ikke er lås på hjulene på handlevogner.

På vår vei kom vi over dette skiltet, som vi måtte ta bilde av. 😀

Sånn ser det stusselige kombiskapet ut. Men det er himla greit da!

Så var det den oppbevaringshylla fra Jula.

«Enkel og rask å montere», my ass! Fy flaten som jeg sleit. Ikke var monteringsanvisningen enkel å forstå heller. 🙄

Det ble endel stønning og klaging, men den kom opp til slutt.

Vi holdt på ganske lenge på tirsdagen og rakk akkurat å bestille mat på Egon før kjøkkenet stengte kl.23, så da ble det sen middag på rommet.

Denne gangen bodde vi på Scandic Sarpsborg, som ligger rett over gata for butikken. Jeg kunne bare gått i pyjamasen fra hotellet og over til butikken for å jobbe, så nærme var det. Rommet denne gangen var større enn sist, veldig mye større.

Det ble sene kvelder og tidlig morgener, så jeg rakk ikke å ta et bad, eller prøve bidéet….

Onsdag morgen var butikken klar for at butikkansvarlig skulle komme og sette varer på plass.

Vi hadde lunsj på Egon og siden Egon fylte 35 år fikk vi bløtkake. Jeg tok den som forrett. 🤭

Jeg har spist så mye på Egon i det siste at jeg er lei av Egon nå.

Onsdag kveld kom driftsleder og kone med flere varer. Det passet veldig greit at de kom inn en dag etter oss for da rakk vi å se hva mer som trengtes.
Torsdag ettermiddag kom IKEA med siste ladning med hyller.

Det satt C og jeg sammen på null-komma-svosj, så da gikk Bent, jeg, driftsleder E og kona C ut og spiste på O’Learys kvelden før åpning.

Samme kveld kom det også en artikkel i Sarpsborg Arbeiderblad om butikken. Jeg klarte selvfølgelig å komme med på et bilde, så da er det bildebevis på at jeg kan vaske vindu. 😁
Her er hele artikkelen.

Her er sluttresultatet.
Butikken fem minutter før åpning. En veldig fin butikk! 🤩

Etter åpning dro C og jeg på søpla med veldig full bil. 😂

Litt seinere dro vi alle fire til Sverige en tur og shoppet litt på Nordbysenteret. Himla greit når det ligger ca 25 minutters kjøring unna.

På kvelden satt vi alle fire på vårt rom og spiste middag. Det ser ut som graps men var helt ok. Det er en halv vanlig calzone og en halv kebabcalzone.

Lørdag formiddag reiste vi hjem. Hjemme ble vi møtt av velkomstkomitéen Taggen, som ikke så ut til å bry seg med at vi endelig hadde kommet hjem.

Gunvald var i skogen, så etter litt roping og koking av fisk så kom de begge inn for en liten stund. Her sitter de tålmodige og venter på kokt sei.

M hadde satt igjen en gave til de da hun var innom.

Jeg vet ikke om Gunvald helt har skjønt hva det er. I dag fant jeg han sånn. 😹

🖖