Det er ikke noe spesiell grunn for at jeg har den overskriften, det er bare fordi dama på værmeldinga poengterer i dag at det er siste fredag i august, og så synes jeg jo at det noen ganger er vanskelig med å finne overskrift. 🤷‍♀️
En effektiv fredag har det vært. Det begynte med en fin tur i lysløypa. Det har vært så dårlig med trening den siste tida, så jeg har inngått avtale med legen min om å begynne veeeeeldig forsiktig igjen.
Etter det måtte jeg vaske søppeldunkene. De tømmes fredag morgen og da jeg kikket oppi bioavfall dunken etter tømming i dag, var det en million makk der. Sikkert ikke en million, men en haug! Jeg tok ikke bilde, det er grenser for hva slags ekle bilder jeg legger ut her, men du kan vel tenke deg til hvordan det så ut.
Da var det bare å finne frem hansker, hageslangen, salmiakk og dobørste. Himla greit å bruke dobørste!

Med en blomsterkrukke under, fikk den akkurat riktig vinkel så vannet rant ut.

Jeg tok litt av, for jeg fant ut at jeg skulle vaske dunken for restavfall også. Så nå står de til tørk. 😁

I ettermiddag har jeg vært på IKEA med M. Vi skal ta et skippertak på kattehjemmet i morgen, så det ble litt handling. 🤭

Jeg har også kjøpt filter til vannfontenen til kattene, så nå er den i gang.

Og så har jeg kjøpt en genial søppelbøtte ting på Europris til bare 18,90. Putter en søppelsekk oppi og så bruker vi den til flasker som skal pantes.

🖖