Se DET er en overskrift som trigger nysgjerrigheten!
Jeg var hjemme alene i begynnelsen av uka fordi Bent var i Sarpsborg og fikk nøkler til lokalet til den nye butikken.
Det var SÅÅÅÅ deilig å få sofaen helt for meg selv og kunne ligge som en sjøstjerne i senga om natta. Dessverre varte det bare i to netter. 😭
(Er du fornøyd nå, Bent?😉😘)
Alene hjemme ble hvertfall godt utnyttet på mandag med min egen vin, ost og kjeks kveld. Det er ikke mer fancy her i heimen enn at jeg slenger noen Jarlsberg på Ritz kjeks. 😁

Og mange episoder med Sister Wives. Ja, jeg ser på det og synes faktisk at det er underholdende.
Snakk om å slappe av! 😆

Taggen hadde også en avslappet kveld.

Bent handlet litt på Sverige båten.

Det er ikke mange ukene til butikken åpner og før vi skal inn og bygge den opp, så skal det bl.a. legges teppefliser. Det er det leid inn egne folk til å gjøre, men siden teppeflisene ble levert her i byen så måtte vi få de levert til Sarpsborg. Flaks skulle ha det til at M skulle til Fredrikstad i begynnelsen av denne uka og kunne ta de med og levere de i butikken på veien. Etter at jeg hentet de på tirsdag, så kjørte jeg til Arendal for å levere de til henne.
Som en takk og siden M har bursdag i morgen, så fikk hun med seg en liten flaske.

Det oppsto et lite problem da det var flere esker med teppefliser enn vi trodde, så da sendte vi henne like greit avgårde i en lånebil mens jeg tok hennes bil med hjem.

På veien hjem, plukket jeg opp pizza og gjorde noe jeg irriterer meg over at andre gjør. Nemlig parkerer som idioter og ikke innenfor oppmerkingen.

Men jeg var så sulten at jeg ble litt rebell. 🤭

Jeg har kjørt automat i mange år og har lett for å glemme når jeg kjører manuell. For å være på den sikre sida, så parkerte jeg ikke foran garasjen, som jeg pleier å gjøre, men et sted der det er mer trygt hvis jeg skal glemme å trykke inn clutchen før jeg starter. (Ja, jeg har faktisk glemt det en gang. Heldigvis sto ikke bilen inntil noe så det var kun mitt ego som fikk en liten smekk.)

Siden M er bortreist noen dager så ser jeg til kattene hennes, Helios og Nemi. Jeg er kjempeglad for å endelig kunne gjøre igjen for alle de gangene som hun har sett til våre katter. Og siden det skal bygges ny butikk, så blir det noen flere dager igjen snart.
Her er det Helios kos.

Og Nemi kos.

Ja, jeg tar meg så til rette hos M at jeg slenger meg på sofaen. 😆
Jeg håper hun er såpass komfortabel at hun kan gjøre det samme hos oss.

Forberedelsene til ny butikk er godt i gang og da ofres spisebordet her hjemme.

Og litt søppel blir det jo. 😉

Den nye kikkeren er denne lille saken som har flyttet inn på badet.

Den er kanskje avkom etter den jeg fant død under dorullen…

I dag da jeg skulle gå en tur i lysløypa begynte det å pøsregne, så jeg måtte ha på regntøy. Hver gang det har regnet, så har jeg tenkt at jeg må kjøpe en tynn tights som jeg kan ha under regnbuksa. Like fort som jeg har tenkt det, så har det forsvunnet ut av hodet. I dag måtte jeg ta på meg den eneste tightsen jeg har.

På turen, kom jeg til å tenke på ei jeg gikk i klasse med som var opptatt av å ha på seg matchende undertøy i tilfelle det skulle skje noe så hun ble hentet av ambulanse og de skulle se undertøyet hennes. Så da tenkte jeg på hva hadde ambulansefolk eller sykehus tenkt om de fikk inn et menneske som hadde jogget rundt med skjelett-tights på. 🤨
Så tok det ikke lang tid før været snudde. Å jippi!

Og plutselig tittet sola frem, så da gikk jeg rundt der i regntøy og holdt på å svette vekk. Jeg vurderte et lite øyeblikk å ta av regnbuksa, men da traff jeg plutselig på en skoleklasse og fant ut at det ikke var en så god idé likevel. For for et syn det hadde vært! Men er du klar over å tungt det er å jogge i regntøy med t-skjorte og tights under? Det er tungt! Sånn «sprengt-i-trynet tungt!

Jeg har også vært på Egon med farmor og noen andre i familien og spist lunsj i dag.

Etterpå var det igjen Helios og Nemi kos. 😻

🖖