Det var ikke så ille å være hjemme i 10 dager at jeg løp på butikken så fort den åpna på mandag. Jeg gadd faktisk ikke å gå på butikken før på tirsdag. Da fikk jeg også handlet inn nok til å ta opp kampen mot maurene.

Jeg permetrinet rundt kjøkkenet, vaskerommet og ytterdøra, pluss at jeg har satt tre bokser inne så nå burde det være stopp.

Vi fikk også innviet grillen ordentlig på tirsdag.

På onsdag var det verdens biedag. Det er FN som har satt 20.mai til internasjonal biedag, for å sette fokus på hvor viktig disse små skapningene er for jorda. Bier og humler er viktige pollinatorer for matproduksjonen og økosystemene våre.
Jeg har hatt biehus i tre år nå og prøver å skape et godt miljø for de, med mange blomster de kan kose seg med.

Jeg trenger nye joggesko. Eller så trenger jeg å bli flinkere til å klippe tånegla. Det er vel egentlig en kombinasjon….

Det som jeg synes er rart er at det ser ut som at jeg løfter tåa mens jeg går. For hvordan skal den ellers ha slitt akkurat der. 🤔

I dag har jeg vært supereffektiv. Jeg begynte med en tur i lysløypa, som var fryktelig tung og klam. Det så ut til at det skulle begynne å regne da jeg gikk, så jeg kledde meg deretter. Det begynte ikke å regne…
Så har jeg vært på søpla.

«Takk for at du sorterer» står det på en svær plakat når man kjører fra søpla.
«Bare hyggelig» sier jeg da, for jeg sorterer. 👍

Jeg var en kjapp tur innom Obs for å kjøpe litt mat. Det var stappet med folk på senteret i dag. 🙄 Det var nok det regnværet, som kom lenge etter jeg var ferdig på turen min, som gjorde det.

Da flagget ble tatt ned på 17.mai oppdaget jeg at det er gått opp i sømmen i det ene hjørnet. Ikke overraskende med tanke på vinden her oppe. Da var det ikke annet å gjøre enn å ta frem symaskinen og fikse på det.

Det er så lenge siden jeg har brukt symaskinen at jeg måtte lese hvordan jeg spoler undertråden. 🤭

Prosjektet:

Det ble jo greit. Holder nok et par 17.maier til. 😆

Flagget skal ikke i bakken når det heises opp og ned, såpass har jeg fått med meg av disse flaggreglene.
Så hvordan bretter jeg et 250 cm flagg på en enkel måte?

Det er vel forskjell på bakke og gulv? Gulvet er forresten nyvasket, for jeg har også gjort reint i dag. 😁

Solsikkene har blitt «reist opp», så nå håper jeg det kommer fine solsikker etterhvert.

Nå tenker jeg å fortsette på lappeteppe-prosjektet mitt og slappe av resten av kvelden. Jeg har noen lapper igjen å strikke før jeg kan sette det sammen.

Bent har tatt noen av bildene i dette innlegget. 😊

God helg!