Prokrastinering er kronisk utsettelsesatferd.
ETYMOLOGI: Fra latin pro, og crastinus, ‘det som angår morgendagen’

Jeg har ikke kronisk prokrastinering, fordi min prokrastinering avhenger av ytre faktorer som jeg ikke alltid kan styre. Det høres fancy ut, ikke sant?
For eksempel så er jeg alltid svak for katter. Det er derfor jeg må gjøre dette:

For å unngå dette:

Jeg liker lister og ofte lager jeg lister over ting som må gjøres. Fordi da slipper jeg å huske på alt jeg må gjøre og så er det digg å krysse det ut når det er gjort. Nå har jeg to lister over ting jeg må få gjort, ting jeg har utsatt i altfor lang tid og ting jeg kommer på etterhvert.

Jeg har sladdet de av hensyn til meg selv, så jeg ikke skal bli mobba over de enkle små gjøremål jeg har satt på lista. 😏
Lothepus sa ei gang at det man ikke får gjort før kl.11, får man ikke gjort den dagen, eller noe sånt. For min del, er jeg enig. Jeg liker å starte dagen tidlig, få unna trening tidlig og så egentlig ta resten av dagen som den kommer. Det er dessverre ikke alle dagene som er så «enkle», men de som er det prøver jeg å utnytte.
I dag var det ikke mye prokrastinering og jeg startet dagen med en gå/joggetur i lysløypa. En grå og blaut morgen, men likevel en god start på dagen.

Så har jeg bl.a. gjort reint, brettet tøy og vaska det hersens dusjkabinettet, som jeg har utsatt i noen uker. Jeg HATER dusjkabinett. Det er altfor mange krinkler og kroker som det setter seg skit i. Til å vaske veggene bruker jeg den geniale kombinasjonen av eddik og oppvasksåpe. Så dreven som jeg er, så har jeg en egen bolle til det. 😁

Det er vel ikke så lett å se på bildet, men sånn så det ut før:

Her har jeg vasket alle veggene. Det skal stå en halvtimes tid, tror jeg. Siden jeg har skrevet «tror jeg», så skjønner du vel at det står mye lenger før jeg skyller det vekk.

Og sånn ser det ut etter at såpeblandinga er skylt av:

En annen ting vi ikke har gjort på lenge er å gå på besøk.

Denne gangen hadde vi også med litt av hvert til besøket.

Nå skal jeg kose meg med en kopp kakao før det er natta.

I morgen er det IKEA, legebesøk og så er jeg hjemme alene så da satser jeg på å ta et skippertak på lista. Jeg har nemlig funnet en motivasjon. Når lista er ferdig, skal jeg unne meg en tur til Danmark igjen. 😁
Så ingen tid å sløse, med andre ord. 😄

🖖