Det er vel egentlig bare første og andre juledag, for det heter vel ikke tredje juledag? Uansett så har det skjedd så lite disse dagene (JIPPI!) at jeg tar alt i ett innlegg. 🤭
Dagene har stort sett gått til å gjøre minst mulig på mest mulig tid. Eneste fornuftige jeg har gjort er joggetur i lysløypa. Og meisebollene fra lørdag som jeg endelig fikk hengt opp 1.juledag. Jeg satt ut boksen med de da jeg kom hjem på lørdag og der har de stått siden.

Meisebolle formet som kattehode.

Hengt opp og klar for å bli spist. 😄🤞

Riskremen som vi skulle ha til dessert på julaften, hadde jeg til dessert 1.juledag. Jeg var altfor mett på julaften.

Julenissen har prøvd å fly avgårde.

2.juledag var det indisk til middag.

Og sofakos resten av dagen.

Ble litt julemiddag knasking på kvelden.

I dag lurte jeg på om jeg skulle gå ut på Sørlandssenteret og bytte det ene settet jeg fikk av Bent til jul, men så gadd jeg ikke fordi det helt sikkert var en haug med andre folk der. Og jeg ville holde litt lenger på den deilige rolige jula vår. Når Fædrelandsvennen har overskrift som «kaoskontroll på den store byttedagen» så skjønner jeg at jeg tok riktig valg.

I dag var det rester til middag, så nå er det helt tomt.

Og etter å ha kikket ut av vinduet i to dager og lurt på om alle fuglene har tatt juleferie, så kom det endelig fugler og spiste på meisebollene.
Jeg tok bilde, men det er jo ikke mulig å se de. Men de er der!

I morgen skal jeg våge meg ut på Sørlandssenteret, jeg må handle inn mat til nyttårsaften så jeg må uansett ut.