Da var en ny uke i gang og jeg har ikke begynt den på latsiden. Tok en tur på trening i dag, men selv om det var et redusert treningsprogram så gikk det ikke så bra. Formen er ikke helt på min side, så her må jeg grave dypt for å finne tålmodigheten og ta tiden til hjelp.
Se frøken sur fordi kroppen ikke spiller på lag.

Etter trening var jeg på lunsj med farmor, tante og onkel.
Her er dagens outfit.

Alt utenom sko og veske, er fra H&M. Veske er fra CMYK og skoene tror jeg er kjøpt på Obs.
Da jeg kom hjem, plugget jeg de nye Samsung Galaxy Buds i ørene, satt på Spotify og ryddet litt inne og ute.

Disse sitter bedre i ørene mine enn Gear IconX gjorde. De ga jeg til min eldste stesønn.

Det er alltid gøy å støvsuge når Gunvald går på do like etterpå.

Jeg ryddet litt ute i paviljongen også. Jeg prøver å få til et greit underlag, for de store steinene som er der nå synes jeg ikke er bra. De ligger ikke tett i tett heller, så det er tyter opp ugress. Jeg la på de gamle hellene vi har som vi kjøpte for snart to år siden.

Det ser jo koselig ut, men sålenge underlaget er ujevnt så blir det ikke bra. Og så har jeg ikke nok heller til å dekke hele, for Europris har sluttet å selge de. Jeg får komme opp med noe annet der.
Det ble en enkel middag i dag.

I går fikk jeg endelig sett de to nyeste episodene av Game of Thrones, så i dag måtte jeg se den som kom i natt. Siden de siste episodene har vært super spennende og det bare er to episoder igjen, så følte jeg at det var på sin plass med et glass til dagens episode.

Jeg tenkte riktig! WOW! Jeg skal ikke komme med spoilers, men jeg gleder meg til neste mandag og siste episode. 🤩😆

🖖