Jeg synes nyttårsforsetter er noen teite greier. Hvert år skal folk ta helt av og spise sunnere, trene mer, slanke seg, jobbe mindre, bruke mer tid med familie og venner osv osv osv. Det er ingen som sier «i år skal jeg vise folk mer respekt» eller «i år skal jeg bli snillere». Jeg er egentlig motstander av nyttårsforsetter, men i år har jeg faktisk ett. I år skal jeg bli flinkere til å kjøpe det jeg vil.
Jeg har stålkontroll på økonomien min og følger budsjett hver måned. Jeg vet hvordan det er å ha lite penger og å gå på butikken for å kjøpe melk og brød og betale med kronestykker og 5-ere. Nå er min økonomiske situasjon en helt annen og mer stabil, så jeg har faktisk muligheten til å kjøpe det jeg vil. Problemet er bare at jeg er så gjerrig. «Trenger jeg eeeeeegentlig den genseren?» «Jeg har jo allerede mye bakeutstyr.»
Men i år skal jeg heller tenke «Det vil jeg ha, så det kjøper jeg!» Innen rimelighetens grenser så klart, jeg er jo ikke dum! 😄
Jeg var innom Europris i dag og da kom jeg over dette vinglasset.

Det er ikke at jeg trenger det, for jeg har nok av vinglass. Og egentlig er det kun mulig å bruke to vinglass om gangen.

Men, jeg ville ha det og da kjøpte jeg det. Det kosta bare 49,90, så det hjalp for gjerrige meg. 😁🍷