Det er visst viktig å ha en skrikende overskrift som fenger lesere. Få ting er vel mer morro å lese om enn at noen har fått kjeft.
Men akkurat denne overskriften var vel litt overdrevet, for kjeft og kjeft fru blom….
På fredag fikk jeg en snap fra M. Der klagde hun på at jeg er altfor lite aktiv på bloggen. Jeg er helt enig med henne og skal prøve å skjerpe meg. Legg merke til nøkkelordet «prøve» 🙂

La meg hvertfall begynne med å skrive om de siste dagene.
Torsdag morgen skulle fosterpusene flytte. Jeg skulle møte M i Rona kl.9 så hun kunne ta de med videre til neste fosterhjem. Det er litt rart å gå inn på kontoret mitt nå og ikke ha fem kattunger som kommer pipende og stabbende mot meg, eller som klatrer oppover beina mine når jeg sitter ved pc’en…

Litt bildespam av søte pusekatter før de flyttet.
   

   

Tilbake til torsdag morgen. Jeg tenkte å være effektiv denne morgenen og gå på butikken, på apoteket for gubben og ta treningsturen i lysløypa etter at kattene var levert. Jeg tok bare med bankkortet og førerkortet mitt, samt gubbens førerkort siden jeg skulle hente ut resept for han.
Paranoide meg liker ikke å legge igjen verdisaker i bilen, så jeg la bankkort og førerkort på en plass jeg tenkte var minst opplagt for eventuelle tyver å lete mens jeg var i lysløypa. For så smart er jeg!
Resten av dagen gikk til diverse huslige saker, det måtte gjøres skikkelig rent på kontoret mitt for Gunvald nektet å gå inn der selv om han så at det var tomt. Han var vel redd for at det var glemt igjen en kattunge.

Fredag morgen kl.06:30 startet min helgejobb. Jeg har vært reservemamma for mine fire fadderbarn denne helgen. Jeg kaller de filletantebarn. To jenter på 14 år, en gutt på 7 år og en gutt på 4 år. Det gjøres veldig enkelt når jeg passer de – jeg flytter inn og overtar hus og bil.
Da ungene var sendt på skole og barnehage fredag morgen, kjørte jeg ut for å handle litt på Europris. Da jeg skulle betale kom jeg på at jeg for en gangs skyld hadde kontanter og tenkte å betale med de. Da oppdager jeg at bankkortet er borte og vipps så kommer jeg på at bankkort, førerkort og gubbens førerkort ligger i bilen hjemme. Så da har både jeg og gubben kjørt uten førerkort. Han hadde brukt den andre bilen da han kjørte sønnen på jobb samme morgen. Så da sendte jeg melding til gubben «Ikke gå. Du har ikke førerkort, er på vei hjem.» og kjørte veeeeeeeldig pent hjem for å unngå å bli stoppet av politiet. Typisk min uflaks om politiet hadde stoppet meg.

Det blir ikke noe utlevering av filletantebarna på bloggen, så det blir ingen bilder. Men helgen ble brukt til brettspill, fotballkamper, Idol, Skal vi danse, hyttebygging i stua, popcorn til før-frokost, lunsj på Burger King og middag i sofaen. Eneste jeg er streng på når jeg er helge-reservemamma er at de minste skal legge seg til samme tid som når foreldrene er hjemme, ellers har vi det veldig løst og fritt.
Helgen gikk unna og da ungene var levert i bursdag søndag formiddag, var det borte bra men hjemme best og ut på middag med gubben på Montana. Med forrett!!! Ikke akkurat små porsjoner, så jeg hadde ikke orket dessert.

Snackskurv til forrett.

Bacon cheddar burger. Hamburgeren ser kanskje liten ut, men det var så mye mat at jeg ikke klarte å spise opp.

Gubben hadde biffen. Egentlig kalt Biff og Bearnaise. God og mør biff. Eneste å klage på var at bearnaisen smakte som flaskebearnaise, selv om de påsto at den lages der.

Jeg fikk selfiestang av M før helgen, så den har jeg testet. Se så forskrekka jeg ser ut!