Det er vel det det heter når det er lenge siden forrige innlegg? Eller er det skrivetørke kanskje?
Ikke at jeg tror noen har lagt merke til det. HAH! 🙂

Nå er det hvertfall blitt 23.11.18 og det er den berømte Black Friday. Jeg sto opp kl.5 i dag, og nei det var ikke for å stå tidlig i kø for å sikre meg noen tilbud. Jeg synes det er flaut å se hvordan nordmenn går amok og setter både seg selv og andre i fare for å sikre seg noen «gode» tilbud. For trenger vi det egentlig? Har vi ikke nok ting?
Uansett, jeg våknet faktisk av et mareritt og siden jeg ikke fikk sove, så sto jeg opp og var litt effektiv heller. Hadde litt papirarbeid å gjøre, som det så pent heter.

Jeg kan jo oppsummere hva jeg har gjort i disse 19 dagene med bloggtørke, så dette blir et laaaangt innlegg.
Jeg har vært på NoSmoke og ryddet på lageret, bl.a. sortert POS som er Point Of Sale, altså reklameeffekter. Orden er jo alfa og omega! 🙂

Så har jeg vært på boklansering i Kilden med farmor. Farmor har bidratt med bilder og historier til boka Rusleturer i Kvadraturen 14 – Det nordvestre hjørnet, og ble invitert til boklansering.
Som vanlig så syntes jeg det var flaut å ta bilder inni salen, men her er et bilde av billetten hvertfall.

Vi skal åpne butikk i Stavanger, nærmere bestemt på Hillevåg. Så vi tok en tur vestover for å kikke på lokalene og ta mål for å klargjøre handleliste for inventar o.l.

Vi bodde på Scandic Stavanger Park. Kjempeflott og stort standard rom og veldig god frokost, i kjent Scandic stil. Vi kommer nok til å bo der igjen.

Jeg tok en liten tur på shoppingsenteret som er like ved der butikken skal være, Kilden, og endte opp med å kjøpe ei kosebukse på H&M. For all del, skal ikke kikke i butikker vi ikke har i Kristiansand når jeg først er i en annen by.
Jeg kaller det julekosebuksa 🙂

Jeg må le litt av lappen inni buksa, vel er jeg en frysepinne men jeg kommer jo ikke til å sitte INNI peisen….

Så spiste vi middag på Phileas Fogg med den kommende butikksjefen.
God mat!

Jeg har kjøpt vektstang! Kjøpte den på XXL på Sørlandssenteret. Tung er den også – 20 kg! Jeg var smart og parkerte så nærme jeg kunne, men ikke smart nok til å ta med handlevogn. Så da han som ekspederte meg spurte om jeg heller ville hente ei vogn siden den er tung og det er lov å ikke klare å bære den, så kjente jeg at denne SKULLE jeg klare å bære. Litt spøkefullt sa jeg at jeg kunne bare ta pauser på veien, og så lo vi begge to. Takk og lov for snarveier fra inngangen og til kassene på XXL. Da jeg kom til kassa, jeg var allerede litt utslitt, var det en morroklump der også. «Jeg har ikke store nok poser til denne.» Jeg kunne stappet de posene en viss plass på han! Jeg fikk betalt og slitt meg ut til bilen, uten pauser, men jeg hadde vondt i armene dagen etter!

Jeg sliter endel med føttene. Har ofte vondt i de – når jeg står, går, sitter, ligger, jeg har t.o.m. slitt med å sove fordi det har vært vondt. Problemet ligger vel i at jeg går feil. Jeg «går på hælen», hører på lang avstand når jeg kommer. Når jeg løper, så løper jeg selvfølgelig «feil» og får ekstra vondt. Så da har legen anbefalt at jeg kjøper vektstang for å trene styrke og dermed avlaste beina. Jeg vil forhåpentligvis slå to fluer i en smekk, for jeg har jo null styrke i overkroppen. Jeg skulle hjelpe Bent med å løfte på plass takboksen en gang – jeg var lemster i armene neste dag!
Siden jeg ikke får meg til å trene på treningssenter, så blir det å saumfare YouTube og rigge meg til i stua.

Det har selvfølgelig også blitt litt Gunvald kos i disse dagene.

Kattene våre er så bortskjemte at hvis de ikke får sin daglige oppmerksomhet, så blir de et gnål uten like.

Jeg har fått ny e-sigarett.

En GeekVape Aegis mini med Cerberus tank. Du kan lese mer om den her.

Vi har fått på plass kjøpmannsdisk i ganga.

Den passer egentlig ikke inn med resten av møblene våre, ifølge meg, men Bent har lenge hatt lyst på en kjøpmannsdisk så da fant jeg en til salgs på Facebook. Egentlig himla greit med mye plass.

Til slutt så har jeg faktisk vært på Black Friday i kveld. NoSmoke Arendal skal arrangene informasjonskurs for nybegynnere neste uke og siden vi trenger bord og stoler, så benyttet jeg like greit anledningen til å ta en tur på Sørlandssenteret og kikke litt. Det angret jeg på etter 10 minutter. Jeg var på Black Friday på Sørlandssenteret i fjor, da var jeg der så tidlig som i 8-tiden, men da var det behagelig å gå der. I år var det ikke! Jeg måtte innom Rusta og kjøpe krakker, der var det også kø! Heldigvis var det ok på Jula, der jeg kjøpte bord og stoler.

Jeg kan fort bli litt stressa i hodet når det er mye mas og styr, som det var med alle folkene i kveld, men det var bare å stappe inn i bilen og komme seg hjem.

Nå er det avslapping før det er seng og i morgen skal jeg på julemesse og julebord med NoSmoke på kvelden.

Adios!