Da er det allerede gått over to måneder siden forrige innlegg. Det betyr at i dette innlegget blir det mange bilder. Maaaange bilder. 😆 For det er jo ikke akkurat sånn at jeg bare har ligget på sofaen, jeg har faktisk gjort litt av hvert. Så stikkord for dette innlegget er: Rudolf, fengsel, miljøvennlig og hjemmetrening.

Bent sin eldste sønn, Kristoffer, har flyttet sammen med en kompis og da var det på sin plass med en innflyttingsgave.

For en stund siden, det var nok før bloggen startet, så kjøpte vi en lenestol på FINN. Det er en populær stol når vi har besøk og hos meg også, så den siste tiden har stoffet begynt å revne i festene. Den hadde det da vi kjøpte den, men da bare stiftet jeg det på plass. Nå var det gått så langt at jeg måtte finne en annen løsning, en litt mer solid løsning.

Da fant jeg noe av stoffet jeg hadde igjen etter at jeg lagde jokke-puta til Raptus og stifta det på.

Ikke akkurat fint, men funker som fjell! 😁👍

Det har vært Spis ute-uka og vi var på Big Horn. Det var vi ifjor også og da hadde de samme meny. 🤭
Kjempegodt var det!

Jeg har endelig spist Rudolf. Jeg måtte jo ta bilder av det også, så her kommer en slags steg-for-steg spising. 😆

Jeg har gravd frem min romantiske side og begynt å legge sjokoladehjerter på puta til Bent.

Vi feirer ikke valentinsdagen, selv om Bent tok helt av i fjor, men romantikeren Bent disket opp med frokost dagen FØR valentinsdagen. 😍

Endelig kom snøen! For en liten stund hvertfall.

Vi hadde en ubehagelig opplevelse med Gunvald i forrige måned, men det skal jeg skrive mer om i et eget innlegg.

De har fått ny do. Jeg gikk lei av alt sølet, så da byttet jeg til den største bedrolleren jeg fant.

Det har faktisk blitt mye mindre søl.

Vi har vært en tur i Stavanger for å besøke butikken og var på Egon med butikksjefen.
Dette er baconsurret indrefilet. 🤤

Samme hotell men et annerledes rom (tror jeg, det begynner å bli noen rom vi har bodd på nå 🤭), så jeg tok bilder.
Jeg digger de romslige rommene på Scandic Stavanger Park.

På hjemveien stoppet vi innom Åna fengsel. Først var vi innom Varhaug, som er like ved Åna, for å spise på Stasjons Pizza & Grill.

Du vet du er på bondelandet når det er skilt med forbudt for traktor. 😆

Vi hadde med lesestoff til fengselsfuglen. 😁

Etter det skiltet var det ikke lov å ta bilde eller filme.

Gunvald har fått eget varmeteppe.

Han bruker det ikke, for han ligger fortsatt sammen med Taggen på hans varmeteppe.

Jeg har blitt miljøvennlig! Vel, egentlig er det mest «kapitalisten» i meg som har tatt tak. Når jeg handler så kjøper jeg alltid poser. Når posene koster mellom 1,60 og 2 kroner, så blir det endel penger etterhvert. Jeg hater å sløse med penger. Når i tillegg poseholderen ser sånn ut:

Da er gjenbruk den beste løsningen.

Når jeg nå får spørsmål om jeg skal ha pose, så sier jeg pent «neida, jeg har med egne».
De gangene jeg husker å ta med egne…. 🙄

Taggen ligger noen ganger på en sånn måte at jeg et øyeblikk tror at han er død.

Det er få matretter jeg gidder å lage fra bunnen av, men pizza er en av de jeg gidder å gjøre en innsats for. Det har lenge irritert meg at bunnen ikke har blitt ordentlig stekt før fyllet omtrent er overstekt. Så leste jeg på nettet at noen anbefalte å steke bunnen litt før fyllet ble tatt på. Så da gikk jeg all-in sist vi hadde hjemmelaget pizza.😉

Siden jeg kuttet bunnen så pent, ble det litt deig til overs så jeg fikk skvist inn et par runde minipizzaer.

Det gikk greit med pizzaen på for-steking i ovnen, men disse ble litt rare.

De ser ut som silikonimplantat. 😆

Som sagt, jeg gikk all-in på denne pizzaen. 🤤

I ovnen bulte den også.

Ble mat av det. 😉

Jeg kommer ikke unna å snakke om Korona. Torsdag 12.mars må man vel kunne si at Norge ble snudd på hodet. Karantene, hjemmekontor, avstand til mennesker, bedrifter stenger og hamstring. Mens folk hamstret dopapir, mel og hermetikk, hamstret jeg banankasser.

Tomme banankasser såklart. Det var til ei venninne som holder på å flytte.
De som hamstret matvarer håper jeg virkelig gjorde det fordi de skulle sette seg i karantene i 14 dager, for fy søren så stusselig det var i butikkene. Jeg var på butikken, men det ble ikke stort mer enn ei ekstra pakke pålegg og et par bokser lapskaus. Jeg gadd ikke å gå amok, for påfyll av varer i butikken ville det bli uansett. Jeg gadd heller ikke å lage middag den dagen så det ble indisk. 😁

Ok, jeg har hamstret litt. Til Gunvald og Taggen.

Siden treningssenteret stengte, måtte jeg finne frem utstyr og trene hjemme.

Treningsball og matte ble pakket opp for første gang. Der lå det en gavesjekk, med gyldighet 02.01-29.02.2016. 😂😂

En 4,5 kilo vektklump. 😹

Den lille rare planten jeg kjøpte i Danmark før jul, overlever nok ikke. Det er triste saker, men livets gang. 😄

Jeg må innrømme at det har blitt mye spilling disse to ukene etter at Norge ble snudd på hodet. Men nå er det bare å kjøre på med dugnad over hele fjøla og håpe at ting bedrer seg snart. Alt er jo mulig for en periode og vi skal jo ikke ha det som dette for alltid.
Når det i tillegg var verdens Down syndrom-dag forrige lørdag, så passet det greit med rockesokk og Nintendo Switch i sofaen.

Sola skinner ute og det er vår. Sånn nesten. Så kom deg ut og hold avstand. 😉