Så har det blitt desember igjen og huset er pyntet inne og ute. Bent satt på utelysene fredag ettermiddag, da klarte han ikke å vente lenger. 😀

Jeg tok pyntingen inne på lørdag, en dag før jeg pleier men det passet så greit med at jeg var alene hjemme og skulle bake også. Det var ikke lite juleting som skulle settes frem. Her er både nytt, gammelt og arvet.

Jeg begynte med bakinga og på planen sto kakemenner.

Jeg har ikke vært så stor tilhenger av Google Home, men til baking er den perfekt. Jeg setter inn brettet i ovnen og ber Google om å sette på nedtelling. Himla greit å slippe å knote med nedtelling på mobilen når man er full av deig og mel på fingrene.

Jeg leste en plass at noen lagde pepperkaker på pinne og kom på det da jeg så noen pinner jeg kjøpte for lenge siden. Jeg tenkte det kunne være kult å prøve å lage kakemenn på pinne, så jeg begynte med en forsiktig form først.

Jeg sjekket ikke ovnen før Google ga beskjed om at nedtellingen var over. Jeg sjekket heller ikke om pinnene tåler høy varme. 🤦‍♀️

Da åpnet jeg cideren jeg kjøpte på butikken. Jeg er ikke noe cider menneske, men JULEcider med bringebærsmak måtte jeg prøve.

Det ble én slurk….. 🙄
Da var det best å ty til kjente dråper.

Det ble kakemenner til slutt.

Som vanlig når jeg er alene hjemme, ble det en stusselig middag. Billy pan pizza med masse krydder. 😁

Bent skulle komme hjem med bedre mat senere. 😉

Til julemusikk ble huset klart til jul og sånn ser det ut:

Denne snertne lille karen kjøpte jeg på Bilka. 😀

Flaskene er også klar til jul. 😁

T.o.m. klokka er i julemodus med rød farge. 😊

Jeg skal ha en julestjerne ting til i vinduet på stua og så må jeg ut og kjøpe noen skjøteledninger. 🤭
Skal ikke se bort i fra at det kan bli mer julepynt også.

I går var det første søndag i advent og jeg disket opp med egg og bacon til frokost.

Resten av dagen lå jeg stort sett på sofaen og slappet av, sånn for å skikkelig kickstarte desember. Jeg stresser alltid rundt juletider, men denne jula er alt lagt til rette for å unngå det. Jeg er à jour med regnskapet til DBAA (som jeg hadde satt som mål), de fleste gavene er pakket inn og resten har jeg en viss kontroll på og bakinga er allerede godt i gang, så nå skal jeg bare slappe av, nyte førjulstida og prøve å få til en liten tur til Danmark.
Ha en finfin uke! 🎅🎄