Neida, eller jo, det er Black Friday i dag men det betyr ikke at det er blakk lørdag i morgen, selv om jeg har vært på shopping. Jeg tusla ut på Sørlandssenteret i 12-tida, så jeg var ikke en av de som sto der fra midnatt. Jeg kunne sikkert funnet på å gjøre det, men da skulle det vært et himla godt kupp og det var det ikke denne gangen. Jeg tror faktisk ikke jeg kjøpte noe som var annonsert på tilbud. Her er hvertfall dagens innkjøp. 😁

La meg denne gangen gå grundig gjennom det.
Øverst fra venstre er det diverse hodeplagg som folkene i Stavanger og Arendal skal tvinges til å bruke på julaften. 🤭 En pose twist, som jeg nå oppdaget at det er dårlig dato på så da ender det vel opp med at jeg spiser den sjøl. Ett stk sort gardin i kort lengde, fordi vi har så mye krimskrams bak tv’en og så var Bent så smart og foreslo at vi kjøpte ett gardin i kort lengde som vi kan ha hengende der.
Sånn ser det ut:

Det ser kanskje litt rart ut, når man har tre lange gardiner i tillegg, men pfff – jeg bryr meg ikke.
Tilbake til innkjøpet: Fire kubbelys til adventstida, sånn plast med strikk til å dekke over mat, filter til kattenes vannfontene, litt mat til kattene, servietter, merkelapper, poser til å ha gaver osv i, superundertøy som er genialt nå på vinteren, to forskjellige typer sokker til Bent. De var faktisk annonsert i tilbudsavisen til Sport Outlet. Såler til mine superdyre sko, også kalt «verdens beste sko». Jeg går visst litt skjevt på det venstre beinet, 🙄, og de på Ecco-butikken anbefalte disse sålene som da skal «presse» foten til å gå på midten, eller noe sånt. Forstå det den som kan. Foreløpig virker de veldig greie. Jeg må bare bruke 14 dagers tid på å gå de inn, så i mellomtiden må jeg bytte på disse og de gamle sålene, fordi jeg kommer til å få vondt sa de. Det skal ikke være lett asså!
Delfiafett må kjøpes inn i disse julebakst tider, et speil som jeg skal bruke på badet for å sjekke håret fordi jeg er så fin på det når jeg bruker rettetanga, barberhøvler, en liten hårbørste med speil som jeg skal bruke som reise-hårbørste. Det kommer av følgende grunn: Jeg bruker egentlig kam på tur, fordi den er mindre enn hårbørsten min. Vi bor ofte på hotell som tilbyr såpe og shampo men ikke balsam, men det har ikke vært noe problem inntil hotellet i Hamburg der shampoen gjorde håret mitt flokete og da er det ikke godt å bruke kam. Det løser jeg nå med å bytte ut kammen med en liten snerten børste. Fy flaten så fin jeg er på det! Det er nesten litt flaut. Bare nesten. 😵
Telys på batteri fikk jeg endelig kjøpt og sist men nesten det kuleste; hårklemmer. 😄

Telysene ble kjøpt for å ha i denne som henger i vinduet på kjøkkenet.

Jeg holdt ut på Sørlandssenteret i ca tre timer. Det var mye kø, spesielt på Sport Outlet som hadde problemer med kassene. Der sto de også å tilbydde folk å legge igjen varene for å hente de imorgen eller på mandag. Jeg gadd ikke det, for på en sånn dag som i dag så nytter det ikke å stresse, det har ingenting for seg. Har man bestemt seg for å gå ut og handle i dag, så får man ta det som det kommer. Jeg tenkte å ta en tur innom H&M å kikke litt, men da jeg så plakat i vinduet at de har 20% i butikk OG på nett, så sitter jeg heller hjemme i fred og ro og kikker. 😁
Til middag i dag lagde jeg Chili con carne, med hvitløksbaguetter fra butikken, til.

Gunvald og Taggen fikk ny mat til middag.

Nå skal jeg mekke sammen en kakemann-deig som skal stå i kjøleskapet over natta. Bent skal til Brokelandsheia i morgen for å hjelpe til med å flytte butikken, den skal flyttes til et lokale rett ved Lyngrillen, så siden jeg er alene hjemme tenkte jeg å begynne på julebaksten. Og kanskje pynte til jul. 🎄

God frædda fra meg, Gunvald og Taggen. 😺