Dagene går litt i ett nå, så det blir liksom ikke tid til å sette seg ned og blogge. Egentlig burde jeg bare stoppet der, bare for å irritere. 😜

Men siden jeg er så forbaska snill så skal jeg hvertfall fortelle om de siste dagene.
Jeg må egentlig begynne med natt til fredag, for da var det action her hjemme. Jeg hadde akkurat sovnet, da jeg brått våknet av at Gunvald lagde en lyd. Den følelsen når man akkurat har sovnet og så støkker til når man våkner… Den er ikke god altså. Og hvertfall ikke når jeg våkner til at Gunvald sitter på gulvet ved siden av min side i senga og begynner å spise på ei mus. Da blir jeg sinna. Jada, jeg vet at det er kattens instinkt og natur, at han kommer hjem for å stolt vise hva han har fanget og alt det der, men jeg liker det ikke. Det er noe av det verste med å ha katter som går ute.
Sist Gunvald dro med seg hjem ei mus, var der vi bodde før. Det var en sen kveld og jeg satt i sofaen og så spilte Playstation. Da kom han inn med ei mus som FORTSATT LEVDE, slapp den ned foran TV-benken og begynte å leke med den. Da ble jeg sinna og kjefta skikkelig på han og sa han fikk dra seg ut igjen med den. Og det gjorde han. Tok den og løp. Etter litt kom han inn igjen med den, den var død da, og la den under senga vår. Etter det hadde Gunvald og jeg en prat der jeg forklarte at inne er det jeg som bestemmer og at han får gjøre det som er i hans natur ute, men at han ikke får lov til å ta med seg dyr inn. Jeg er ganske sikker på at han skjønte det, for det kom ikke flere dyr inn (som jeg vet om), men det hendte at han satt utenfor og spiste. Nesten litt sånn «haha, du kan ikke kjefte på meg for jeg spiser ute.»
Vi har bodd her i snart to år og det har vært ett tilfelle med mus. Da lå det ei lita død mus ved døra på soverommet, den døra som går ut til plattingen sto oppe en sommerdag. Det kan forsåvidt ha vært Taggen også som har lagt den der. Så var det ett tilfelle da jeg kom hjem fra en morgentur og fant mange fjær i stua og Gunvald som var veeeeldig interessert i hjørnet ved vitrineskapet. Da hadde han tatt med seg en fugl inn, som fortsatt levde men som heldigvis hadde klart å gjemme seg. Fuglen kom seg ut på egenhånd og Gunvald fikk kjeft.
Så tilbake til fredag natt. Mus oppdaget, Bent vekket og lyset på. Døra ut ble satt opp og jeg ba Gunvald ta med seg musa ut. Neida, det ville han ikke så han la seg under senga med den og fortsatte å spise. Da fant jeg frem feiekosten for å FORSIKTIG motivere Gunvald til å gå ut med musa. Men det ville han ikke så han hoppa opp i senga. Uten musa heldigvis. Hvis ikke hadde det blitt enda mer sjau.
Se på den kødden der han ligger.

Da var det ikke annet å gjøre enn å trekke frem senga, finne et feiebrett og få tak i musa. Så da gikk jeg ut i regnet i nattøyet og kastet musa så langt jeg klarte. Problemet var bare at med et langt skaft på feiebrettet så klarte jeg ikke å kaste den så langt, så den landet i buskaset rett ved plattingen. 😣
Det betyr at hver gang jeg kikker ut av vinduet på kontoret, så kommer jeg på at der ligger den lille døde musa og det er sikkert bare et spørsmål om tid før Gunvald finner den og tar den med inn igjen.
I området der ligger den. 😬 Det er vel lov å håpe at et annet dyr har tatt den?

Det ble husarrest på kattene resten av natta. Jeg tok ikke sjansen på at Gunvald gikk ut, fant den og kom inn med den igjen.

Feiebrettet ble satt igjen ute for å bli vasket av regnet.

Fredag jobbet jeg litt på NoSmoke på Lund igjen. Var mye søppel som måtte tømmes. Full tilhenger.

Og litt i bilen.

Taco til middag på fredag. 🤩

Lørdag morgen begynte rolig med frokost og litt spilling.

Så hadde jeg en alvorsprat med Gunvald om det å ta med seg dyr hjem. Jeg gikk så langt som å true med å ta fra han go’bitene hvis han fortsetter, så nå håper jeg at han skjønner alvoret. 🙈

Jobba noen timer på NoSmoke på Lund og spiste middag på Egon Sørlandssenteret med Bent og stesønnene mine.
Søndag var det rydding og vasking. Var visst på tide å vaske tøy også.

Jeg fikk hengt opp vimpelen i flaggstanga. Den er så slitt nå at jeg burde vel kjøpe ny.

Skiftet på senga og hang dyner og puter ut til lufting.

Jeg har kjøpt solcelle lys ting.

Til lunsj hadde jeg rester fra tacoen på fredag.

Det regnet mye sist uke og siden den digre parasollen har ligget på bakken, fordi den holdt på å blåse over ende av vinden, så måtte jeg sette den opp for å tørke den. Jeg tenkte ikke over at det var vann i foten, så da jeg satt parasollen oppi så sprutet det vann.

Opp kom den og tørket ble den.

I dag, mandag, var jeg klar for trening igjen. Det var deilig å komme igang etter fire uker med pause.

Skjønner det er tidlig når folk på treningssenteret sier «god morgen». Klokka var 7.30…..
Jeg tok det veldig med ro i dag for jeg var litt usikker på hvordan formen egentlig var. Jeg måtte tvinge meg til å ta det med ro, for jeg stiller altfor høye krav og forventninger til meg selv og blir bare sur og skuffet om jeg ikke klarer det. Så for å unngå det, måtte jeg tvinge meg til å begynne igjen forsiktig.

Markløft på 30 kg, se de pingle vektene 🤭, men jeg står og psyker meg opp som om det skulle vært 130 kilo. 😂🤭🏋️‍♀️

Etter trening var det hjem og gjøre litt regnskap. Så var jeg på tur med Raptus.

En stk slapp hund. 😍

Fra det ene dyret til det andre. Gunvald passer på at jeg får skrevet dette innlegget. 🤩

🖖