Nå begynner jeg som de godt voksne (jeg liker ikke å bruke ordet gamle) folkene og sier at tida flyr!
Allerede er det søndag og en ny uke er over.
Det blir en kort oppsummering i bilder.
Jeg har vasket noen katteting, som jeg ikke har vasket på altfor lenge. 😏 Matstasjonen, snacks-labyrint-tingen (jeg vet ikke hva den heter) og vannfontenen, som har vært pakket vekk i to år nå men som var på tide å begynne å bruke igjen.

Jeg må kjøpe nytt filter før jeg kan sette den på. Men den står hvertfall klar! (Til å være meg, så er det en god begynnelse. 🤭)

Gunvald og Taggen fikk ny leke av M, den forrige stjal jo Raptus. Det ble jubel hos Gunvald da.

I går var jeg i byen og spiste lunsj med M, på Egon selvfølgelig.

Etterpå gikk vi i Pride toget.

Det var veldig mye folk, flere enn i fjor. Det er et viktig arrangement å ta del i, synes jeg. Alle mennesker har rett til å bli behandlet med respekt og å være glad i hvem de vil. Så lenge de er snille med dyr. 😉

🖖