Det har jo vært unntakstilstand her i nesten to uker og for å ta hensyn til pasienten som har vært redusert (både pga medisin og deppa pga body) så har jeg ikke giddet å gjøre så mye rent. Men i dag var unntakstilstanden over og da var det bare å kjøre på! Støv ble tørket, gulv ble støvsugd og vasket, sengetøy ble skiftet, ja t.o.m. sofaen fikk gjennomgå. Men fytti så deilig når alt er gjort!

Det begynner å bli kaldt nå, så varmeteppene i senga er på plass.

Få ting er så deilig som å legge seg i nyvasket sengetøy og vite at huset er rengjort.

I tillegg er det Halloween i dag og selv om vi ikke har barn så må vi jo pynte og ha godteri klart når det ringer på døra. Jeg har tidligere skrevet om mine filletantebarn som bor rett nedi gata her og de pleier å komme innom

Sånn så det ut hos oss i år.

Det var ikke så mye, har på følelsen at det blir mer neste år, men det var visst ikke mange andre hus som hadde pyntet i år.

I fjor pakket jeg små pakker med en liten godtepose, karamell og ballong oppi. I år gjorde jeg det enkelt og gikk for 40 Haribo poser. Alt forsvant.

Jeg hadde også pyntet meg.