Det er søndag kveld og helga er over. Men for ei effektiv helg det har vært!
Jeg har pakket ned påskepynten.

Jeg har laget middag. Det var et middagstips jeg fant med karbonader og wok blanding. Jeg klarte jo å skru ned temperaturen på feil plate, så jeg brant grønnsakene.

Til og med gryteunderlaget ble svidd. 🤭

Men det var spisende fordetom.

Lørdag morgen var jeg på IKEA og kjøpte en skuffeseksjon for å ha under pulten. Det er en helt enkel sak, som jeg også trodde skulle være enkel å sette sammen. Det var den egentlig, inntil jeg oppdaga at jeg hadde satt noen knotter feil. Jeg satt de på undersiden, men de skulle være på innsiden.
Sånn satt jeg de:

Sånn skulle de være:

Så da måtte jeg fikse det på tre skuffer. Det gikk greit på to skuffer, men så var det en som skulle være vrang. Jeg sleit med den i sikkert 20 minutter, brukte skrujern og tang men funka ikke. Så tenkte jeg å bruke hammer for å slå de inn, men den fant jeg ikke. Da var jeg så sur at jeg sendte denne meldinga til Bent.

Jeg fant hammeren, men funka ikke med den heller, så jeg ga opp og tenkte at jeg fikk heller bare leve med ei hylle som dette:

Bent kom hjem og jeg forklarte om den hersens hylla i den nye skuffeseksjonen. Han henter hylla, finner frem noe verktøy og så hører jeg han si «det var en, det var to, det var tre og sånn!». Jeg hadde egentlig lyst til å slå til han da.
Hylla er hvertfall på plass og allerede tatt i bruk.

Jeg har pakket ut og prøvesittet solstolene, foreløpig bare i ganga. Nå håper jeg på bedre vær snart så jeg kan sette de ut. Det har jo regnet hele helga.

Den sommerfugl lys-tingen jeg kjøpte tidligere i uka, har jeg hengt opp i kattenes vindu.

Jeg har pakket vekk vintertøy, så nå kan det ikke bli kaldt igjen.

Vakuumposer er genialt. Før:

Etter:

Inni der er det to dunjakker, en kåpe og en pelskåpe jeg har fått av farmor.

Samtidig med vårrengjøringen sist uke så samlet jeg litt ting som jeg gir til organisasjonen Hjelp oss å hjelpe Vest-Agder.

Når det er ting som vi ikke har bruk for lenger, så er det greit at andre kan bruke det.
Nå skal jeg henge opp en vask med tøy og så er det rett i senga. Jeg håper på fint vær i morgen, så jeg kan stelle litt i hagen.

🖖