Jeg har så mye å gjøre, men så sykt liten lyst til å gjøre det. Dette blogginnlegget skulle jeg legge ut i går, men da jeg kom hjem så orka (gadd) jeg ikke. Da jeg skulle begynne på det nå, så kom jeg ikke på hva jeg skulle ha til overskrift. Jeg vurderte faktisk å bare la overskriften til wordpress stå.

Det enkle er ofte det beste?
Men så satt jeg og kikka ut vinduet i en «ærh, jeg gidder ikke dette/hva skal jeg skrive»-tilstand og så hører jeg Bent si «hahaha, så liten arbeidslyst du har, det LYSER av deg!» og vipps da var overskriften på plass. 😁
Nå har jeg inngått en avtale med meg selv. Jeg skal være effektiv i 30 minutter, gjøre andre ting i 30 minutter og så være effektiv i 30 minutter igjen. Det er jo helt utrolig. Voksen person som må inngå avtale med seg selv for å få ting gjort! 🙄
Så nå skal jeg fortelle om de siste dagers hendelser.
Tirsdag var det vanlig dag igjen, så da var det avgårde på shopping.

Det var tilbud på solstoler på Europris, så jeg kjøpte to. De står fortsatt i ganga.

Jeg kjøpte også sidebord og trekk, så nå er alt klart for sommer og sol. 😎

Jeg kjøpte en pynteting til vindu.

Jeg handlet matvarer også og da jeg la det i poser så hadde det sneket seg med en pakke fullkornmakaroni.

Jeg la den ikke på båndet, men jeg betalte for den så da tok jeg den med. Nå må jeg bare snike den med i noe middag, så Bent ikke ser det. Han er nemlig superallergisk mot fullkorn (les: han liker ikke sunn mat).
Jeg kjøpte lunsj med hjem, de har alltid så mye som frister i varmdisken på Meny. Det var noen kyllingspyd som fristet så jeg tok fire. Jeg tenkte at de kostet rundt 20 kr stk, men de kom på 126 kroner!!! De var jo gode, men ikke verd 126.

En ikke akkurat sunn, men god lunsj.

I går, onsdag, var jeg i Arendal på årsmøtet til Dyrenes Beskytter Aust-Agder. Før møtet var det middag på Obs på Stoa.

Jeg fikk hilse på en av kattungene som jeg passet i høst. Den som jeg kalte Pluggen. Han er ikke så mye plugg nå lenger, men en lang og elegant liten herremann med et energinivå ut av denne verden. 😻

Han hadde ikke tid til å sitte på fanget mitt.

Foto: M.

Nå skal jeg ta fatt på regnskapet igjen, så jeg forhåpentligvis kan fjerne alle post-it lappene snart.

🖖