Velkommen til min midtlivskrise.

Navnet på bloggen sier seg selv. Hvis man tenker over alle de andre «frue» bloggene som finnes, så har jeg altså en mann som damper. For de som ikke vet hva damping er, så er det å bruke en e-sigarett.
Det blir ikke så mye damping prat her, fordi bloggen er dels min midtlivskrise (pusher fort mot 40 år) og dels fordi jeg mener livet mitt er så interessant at hele verden burde vite om det. 😂

En liten presentasjon er visst vanlig i bloggverden.
Jeg heter altså Kristin Ørteland Solberg og som allerede skrevet så pusher jeg 40 år.
Jeg er ingen typisk blogger, for jeg synes egentlig at det er kjempekleint å ta selfie og til tross for hva jeg har gitt uttrykk for, så er ikke livet mitt så interessant. Min BFF mener at jeg kan skrive om kattene, for det vil være en blogg hun kommer til å lese. Så da har jeg hvertfall én leser, for jeg kommer til å skrive om kattene våre.
Jeg er hobbybaker, dyreverner, crazy cat lady og selvfølgelig stolt av det! 😻

Det er vel viktig å gi beskjed om at dersom annet ikke er opplyst, så er alle bildene tatt av meg og selvfølgelig tilhører meg.

Kontakt kan visst gjøres på post(her skal det være en alfakrøll, men jeg skriver det ikke for å unngå spammere)dampefrue.no

Dette er meg.