I går var det avgårde til Arendal. Vi skulle rigge klart butikken til feiringen i dag, stor kake var bestilt og siden den skulle hentes kl.8 i dag, så tok vi like greit ei natt på hotell.
Jeg har kjøpt sengeteppe som skal være på senga når vi reiser vekk. Jeg gidde ikke å legge det på hver dag, men er jo greit å ha litt dekke over dynene så når Gunvald kommer med sine skitne poter så går det ut over sengeteppet og ikke dyna mi.

Da bilen var pakket klar, var det deilig å endelig få vekk alt som sto på kjøkkenet.

Nå er det bare den gamle hylla som ble byttet ut på stua, som står der under pleddet og venter på å bli solgt.

Etter stengetid tok vi et skippertak og pynta og gjorde klart.

Så sjekket vi inn på hotellet og spiste middag på Egon, som ligger rett ved siden av hotellet. Vi bodde på Thon Hotel Arendal.
Et kjempefint rom med balkong! 🤩

Regner det, henger det paraply klart til bruk. 😊

Trenger ikke kjøleskap når man har balkong. 😆

Litt sol så hadde det vært heeeelt perfekt. 😊

Etter middag gikk vi opp i 6.etasje der de serverte kveldsmat. Selv om vi var mette etter middagen, så måtte vi sjekke hva som sto på menyen. Kveldsmat er nemlig inkludert. Det ble et lite kakestykke på meg.
Etter en tidlig frokost, som forresten var kjempegod og på samme nivå som frokosten hos Scandic, var det rett til Myrene Hjemmebakeri og hente kaka, og så til butikken for siste finish.
Sjekk den kaka! I tillegg til å være stor, vi bestilte til 70 personer, men det ble til nærmere 100 personer og da var vi ikke kjipe på størrelsen på stykkene heller, så var den kjempegod. Flere kunder som spurte hvor den var bestilt.

Kake og goddiebags, de hersens goodiebagsene som jeg har blitt drittlei av, står klare!

Pizza som bursdagslunsj. 😉

Vi hadde mange ballonger, både helium og vanlige, så vi måtte dekorere bilen til den ene ansatte også. Hun ble kjempeglad da hun oppdaget det etter jobb.

Det skal visst straffe seg å ta med de små hotellsåpene. En av de hadde lekket.🤨

🖖