Ja jeg vet det er en lite innbydende overskrift, men jeg er så lite oppfinnsom når det kommer til overskrift så da kan jeg like greit skrive det som er opplagt. For det er jo mandag i dag.
Jeg har vært på en liten shoppingrunde i dag også. Det er tilbud på puter hos Coop Obs, så jeg har hamstret hotell puter. Hamstret og hamstret fru blom. Jeg kjøpte med fem stykker, men nå var det tomt. 🤭 I tillegg er det tilbud på dopapir, så da kjøpte jeg en sekk med det også.

Det er viktig å gi folk som er ute og handler, noe å se på. 😁😂

Jeg kjøpte noen små bokser som jeg skal bruke når jeg skal lage nye meiseboller til fuglene og kjøpte et par party effekter til nyttårsaften. Det er viktig å være tidlig ute, evt gjøre som jeg og kjøpe når det er tilbud.
Jeg har litt dilla på sokker i alle slags farger og mønster, og når de bare koster 10 kroner pr par så måtte jeg kjøpe med noen. Jeg tror jeg bare har to par ensfargede sokker, ellers er det sokker med farger og mønster.

Sist bilen var på service, fikk vi gavekort på bilvask. Jeg tenkte å bruke det i dag, for bilen er skikkelig skitten, men det var kø så jeg får spare det til en annen dag.

Nå er det tidlig seng for jeg har vondt i hodet. 😩

Et bilde av det fine skiltet som henger ved sengen min.