Noe av det jeg synes er det vanskeligste med å skrive blogg, er å finne på overskrift. Siden jeg er tilhenger av at det enkle ofte er det beste, så ble det en super enkel overskrift denne gangen. 😊 Det er garantert ikke siste gang…

Uka har startet bra. Jeg har begynt på treningsprogrammet på egen hånd nå. Et omfattende treningsprogram, synes jeg, med til sammen 19 forskjellige øvelser fordelt på tre treningsøkter i uka.
Planen min er å gjøre unna treningen ganske tidlig på morgenen, da er det heller ikke så mange andre på senteret, og siden jeg fortsatt sliter litt med å gå på treningssenter (jeg føler meg fortsatt malplassert når jeg er der alene) så passer det meg fint at det er få folk der.
Jeg må innrømme at da jeg kjørte opp dit mandag morgen, så hadde jeg egentlig mest lyst til å snu. Det er noe med den tryggheten med å trene med en PT, men nå skal jeg gjøre det helt alene. Jeg vurderte å kjøpe noen flere timer, men Julie (PT’en min) mente at jeg hadde kontroll på teknikken på øvelsene så jeg var klar for å kaste meg over det på egen hånd. 😊
Heeeeeeelt alene på senteret mandag morgen.

Første øvelse: markløft! 💪

Etter trening kom jeg hjem til dette:

Tydelig at jeg ikke gadd å gjøre så mye på søndagen, her er hele helgens rot….
Taggen var ikke så keen på å starte uka.

Bent har begynt å legge små hjerte sjokolader på puta mi hver kveld.

I et forsøk på å være romantisk tilbake, så har jeg gjort det samme. Men jeg er ikke så gjerrig og legger en liten sjokolade. 😁

Våren er på vei og det liker Gunvald og Taggen. Nå er de mer ute og finner tilbake til sine faste plasser.

I dag er den internasjonale dagen for Downs syndrom og i år er det en kampanje som heter Rockesokk. Man har på to ulike sokker denne dagen for å vise likeverd og mangfold.
Jeg rocka rockesokk på trening i dag.

I morgen er det helg og jeg har en haug med ting på tapetet!
🖖