Jepp, så oppfinnsom er jeg på overskrift i dag.
Jeg er kanskje ikke så flink på overskrift, men jeg er flink til mye annet. Som å være effektiv. I dag har det vært sol, så da begynte jeg med å male litt. I påska malte Bent terrassen som er på den ene siden av huset.

Han hadde ikke tatt helt inntil husveggen og det må gjøres før redskapsbua kan settes på plass igjen. Så da malte jeg det så det kunne bli tørt og klart for et strøk til da jeg kom hjem igjen.
Vi har flere presenninger i hagen, så jeg brettet ut, rettere sagt dro ut, den største for å tørke den.

Så var jeg hos hudpleien en tur. Dette var det eneste bildet jeg turte å ta.

Vi skal snart på ny vape expo(messe) og derfor trenger jeg å freshe meg opp litt. Jeg er egentlig ikke særlig jentete av meg, jeg går helst uten sminke, rett og slett fordi jeg er lat, og hadde det ikke vært for at jeg sitter når jeg tisser og de to appelsinene som henger fast til overkroppen, så hadde jeg vel lurt på kjønnet mitt til tider. Men innimellom tar jeg en tur til hudpleien og gjør litt jenteting.
Når vi er på vape expo så representerer vi NoSmoke og da treffer vi noen av leverandører våre. De vil ofte ta bilder sammen med oss. Jeg som HATER å bli tatt bilde av (selv om det ikke alltid fremstår sånn her på bloggen) ble da vi var på expo i Paris i høst veldig opptatt av smilet mitt. Faktisk så opptatt at jeg sto foran speilet på hotellet og øvde meg. Helt teit, jeg vet det, og veldig forfengelig. Men jeg endte da opp med et helt nøytralt, sånn tålig ok, smil.

Jeg skulle bare øvd på tommel-opp’en min.

Det der må jo være tidenes slappeste tommel-opp.
Jeg kjenner allerede nå at på neste expo så kommer jeg til å være opptatt av riktig smil OG ordentlig tommel-opp. Eventuelt så prøver jeg meg på peace. ✌

Etter hudpleien gikk jeg på kirkegården for å plante litt på farfars grav.
Før:

Etter:

Det er noen som steller på min fars grav, men jeg plantet to stemorsblomster.

To av mine filletantebarn skal konfirmeres til lørdag og jeg fikk kjøpt gave til de i dag. Deilig å være ferdig med det.

Jeg lagde middag i dag.

Burde hatt rømme til, men det glemte jeg å kjøpe.
Nå skal jeg se den nye episoden av Game of Thrones.

🖖