Så ble det fredag før nytt innlegg kom.
Uka begynte helt fint med siste time med PT, men så våknet jeg tirsdag morgen med hodeverk. Jeg merket det mandag kveld, men tenkte at jeg kom til å sove det av meg. Den gang ei!
Så da gikk tirsdagen til å spise, sove, ta piller og gå på do. Ikke helt i den rekkefølgen. Onsdag likedan. Da hadde jeg så vondt i hodet at jeg var kvalm, så på morgenen klarte jeg såvidt å få i meg ei skive før jeg gikk rett i seng igjen. Når dagene er sånn, så er det ikke mye å dele her på bloggen. Men jeg fikk tatt et bilde av Gunvald som lå i senga med meg.

Jeg tror katter skjønner veldig mye og jeg tror han skjønte at jeg hadde vondt og trengte litt ekstra kos, for han lå mye hos meg disse dagene.

Torsdag morgen våknet jeg og hodet var fint. Da blir jeg litt sånn «JIPPI, nå skal jeg gjøre det og det og det og det», men så burde jeg heller ta det litt med ro. Så da gjorde jeg rent- rooooooolig. Og det gikk greit.
Men i dag var jeg fit for fight igjen og ut på shopping.

Det obligatoriske bildet av dagens fangst:

Kort oppsummert: Litt (mye) godis, litt hårting, diverse gaveposer (alltid kjekt å ha), pinsett, fliselin (som i følge beskrivelsen på IKEA «gjør det enkelt å legge opp tekstiler uten å sy.»), noe tøy, neglelakk og noe som ikke kan være med på bildet for da blir det avslørt for leseren. 😉🤭

Vi var en kjapp tur i Mandal. Butikksjefen i Stavanger skulle hente varer, så vi møtte henne på veien.
Til middag lagde jeg kyllinggryte og her kommer bildeserie.
Vask og kutt poteter som skal stå i ovnen en time.

Kyllingfilet i biter. For det er jo en KYLLINGgryte.

Blanding av diverse krydder og creme fraiche.

Blandes godt sammen.

Stekt kyllingfilet legges over potetene.

Krydder og creme fraiche blandingen over der igjen.

Ost på toppen og inn i ovnen i 20 minutter.

Bent venter på middagen.

Voilà!

Etter middag gjorde jeg klar flere goodiebags til dampetreffet i Arendal neste lørdag og til ettårsdagen 3.april.

Vi skal ha heliumballonger på ettårsdagen. Det blir bra! 🤩
Den nye neglelakken:

I morgen er det vin og vas kveld hos M igjen. Hun tok hintet med «jeg har ei flaske med navnet ditt på». 😁
God helg!
🖖