Ingen dampefrue uten egen dampedings. Eller i mitt tilfelle: dampedingser. Det er jo ikke til å unngå at det drypper noen produkter på meg når jeg har en mann som driver med dette.

Jeg har da to e-sigaretter. En lilla SMOK Procolor med Baby Prince tank og en gull (sikkert fordi jeg er god som gull 😉 ) Uwell Whirl.
Jeg fikk SMOK Procolor kit, dvs mod med tank og i dette tilfellet er det en Big Baby Beast tank. Jeg fikk senere en annen tank, Baby Prince i ROSA farge, som ble satt på i stedenfor.
Først litt info om SMOK Procolor kit. Det er et startsett bestående av Smok Procolor TC mod og TFV8 Big Baby Beast tank. TC mod er en 225w regulerbar mod som driftes av 2 stk. 18650 batterier.
Procolor har en stor og klar skjerm med 6 forskjellige farger, den har et anti-skli-belegg for å forbedre grepet og har til og med et LED-lys på utsiden som kan skrus av og på. LED-lyset kan stilles inn med 12 forskjellige farger.
Tanken som følger med i settet er en Smok TFV8 Big Baby Beast tank. Tanken rommer 5ml med ejuice og etterfylles enkelt ved å rotere topplokket på tanken.

SMOK Procolor kit med Big Baby Beast tank.

Baby Prince er en tank som er etterfølgeren til TFV8 Big Baby Beast. TFV12 Baby Prince er en smakstank som rommer 4.5ml med e-juice. Tanken leveres med 3 stk. fordamperhoder: Q4, T12 Light edition og Mesh. Det heftigste fordamperhodet er T12 som har et duodecuple coil-oppsett og fungerer best mellom 60-80 watt. Tanken er laget for de som ønsker relativ store skyer og mer smak.

Baby Prince Tank

Litt informasjon om Uwell Whirl.
UWELL Whirl 22-settet er det splitter nye penne-stil e-sigarett-settet som drives av et stort 1600mAh innebygd batteri og har 2ml e-juice kapasitet. UWELL Whirl 22 er kompakt i størrelse og er enkel å bruke. Den kommer med maksimal effekt på 25 watt og motstand fra 0,5Ω til 0,7Ω som gir deg en god dampeopplevelse.
På forsiden av UWELL Whirl 22 er det en LED-indikator blinker for enkel informasjon. Den nye UWELL Nichrome-coilen gir kraftig damp, mens Pro-FOCS smaksprøvingsteknologi fra UWELL for fantastiske MTL- (munn-til-lunge) smaker.

Gull 🙂

All informasjon om disse produktene har jeg kopiert fra nosmoke.no. Du trodde vel ikke at jeg visste alt dette? Vil du lese mer, så kan du trykke på disse linkene:
SMOK Procolor kit: https://www.nosmoke.no/smok-procolor-225w-tc-kit-m-tfv8-big-baby.html
Baby Prince tank: https://www.nosmoke.no/smok-tfv12-baby-prince-tank.html
Uwell Whirl: https://www.nosmoke.no/uwell-whirl-22-starterkit.html