Startet dagen med en tur i lysløypa. Kan ikke ligge på latsida fordi det er helg 😋
I dag var det snø på bakken og da var det tid for piggsko. Piggsko må være noe av det smarteste som finnes. Det bråker som et uvær på bar asfalt, men jeg går hvertfall mye tryggere på is og snø.

Det er så koselig når snøen kommer i desember, så nå håper jeg den blir til over nyttår. Da kan den forsvinne igjen.

Bent har ryddet på kontoret sitt i dag, så vi var på IKEA og kjøpte oppbevaringsmøbler. Tre TROFAST av denne typen og en høy type.

Jeg får, rettere sagt tar, oppgaven med å sette de sammen og da jeg skulle i gang med nummer to, så klarte jeg å miste den oppå foten. 24 kilo flatpakke oppå foten var ikke godt! Det ble kul og blåmerke umiddelbart. Det er ikke så lett å se, men vondt var det! Det var nok en blodåre som fikk smellen.

Det er egentlig grunn til å ta seg et glass vin eller to i kveld….