Hei mine trofaste lesere.
Her kommer et livstegn fra meg.
Forrige uke var jeg på vape expo i Birmingham. Jeg var ikke helt i form før jeg reiste og formen har heller ikke vært helt god etter jeg kom hjem, så derfor har det ikke vært noe innlegg.

Jeg har i halvannen uke slitt med en slags press-hodeverk. Det er vanskelig å forklare, men det er som om jeg har anstrengt ansiktet lenge og så blir det som et press på hodet. Jeg gjør det hele tiden, så jeg må anstrenge meg for å slappe av i ansiktet så hodet får hvile.
Det gikk tålig greit da vi var i Birmingham, for jeg fikk slappet noe av på ettermiddag/kveld. Da vi kom hjem søndag ettermiddag, begynte migrenen og jeg lå rett ut på mandag. Da ble det mye Gunvald kos.

Når jeg ligger rett ut, så er det Bent som fikser middag og stort sett er det take away. Gjør meg ingenting, mat er mat. 🤭

Tirsdag var migrenen borte, men press-hodeverken var der så jeg tok det rolig hele dagen og stort sett lå jeg i senga og så på tv. Jeg fikk tatt igjen mange episoder, men har fortsatt ikke sett de to siste episodene av Game of Thrones.🤭
I går var jeg litt småsvimmel så da passet det greit at jeg hadde time hos legen. Blodtrykket er fint, men legen mener at kroppen min er sliten så jeg trenger å slappe av. Ja, for det er jo enkelt!
Nå har jeg hvertfall fått treningsforbud noen dager og når jeg skal begynne igjen, er det med et litt annerledes program.
Jeg tok blodprøve også.

Jeg hater å ta blodprøve. Jeg har så små blodårer og i tillegg er de vanskelig å finne, så det ender ofte opp med en haug med stikk. T.o.m. anestesi sliter med å finne gode blodårer. De siste gangene har jeg bare gitt beskjed med en gang om at det må brukes små nåler og at venstre arm er den beste å få noe ut av. Det er litt vittig når de absolutt skal prøve i høyre arm, men ender opp med venstre arm. Som om jeg som har hatt disse armene i snart 40 år og blitt stukket utallige ganger, ikke vet hva jeg snakker om.

Det kommer et innlegg senere med bilder fra Birmingham turen, vi tok noen 100 bilder, så det blir mye å se på. 😊
Jeg skal bare følge doctors orders og slappe av litt, gjøre ting litt rolig og la wordpress få lov å oppdatere seg. 😁

🖖