Ja, jeg er gjerrig. Det har jeg ingen problem med å innrømme. For jeg liker ikke å sløse med penger. Det er det vel egentlig ingen som gjør? Det er pga denne gjerrigheten at jeg har nyttårsforsettet mitt i år. Altså å kjøpe det jeg har lyst på. Innen rimelighetens grenser såklart! Jeg har ikke lagt igjen fornuften min i 2018!
Det nyeste jeg har kjøpt, som jeg EGENTLIG ikke trenger, men som jeg har lyst på er denne påskekrukka.

Som allerede er full av sjokolade. 🤭

Noen ganger drar jeg vel den gjerrigheten litt langt. Som med dosetet som gikk i stykker for noen uker siden. Det var kanskje før jul….. 🤔
Til mitt forsvar, så har det fungert utmerket. Det er bare det ene festet som har knekt og det fører til at det ikke sitter ordentlig fast på doen.

Smarte meg målte doen en gang, så jeg ikke kan kjøpe feil dosete. Jeg gjorde det en gang.

Kan ikke bli mer nøyaktig enn dette. 😁
Så har jeg lenge gått og ikke giddet å kjøpe nytt dolokk, fordi det funker fortsatt, men så var det på tilbud på Jula og da slo jeg til.

Voilá, det passer!

🖖