NEI NEI NEI, det er ikke som du tror. Det er nemlig en god og helt uskyldig grunn for det nyinstallerte kameraet på soverommet. Men bare crazy cat people kan forstå.

Sånn ser det hvertfall ut. Og ja, vi har også Google home på soverommet. Jeg er ikke så begeistret for det.
Så var det grunnen for kameraet på soverommet. Jeg sover dårlig om natta og jeg mistenker at det kan ha noe med at Gunvald kommer og forstyrrer meg. Han har for vane å legge seg oppå meg eller gå over meg når han skal legge seg på puta. Så da satt vi opp kamera for å undersøke det nærmere.
Funnene er mange. Joda, Gunvald legger seg hos meg. Men i tillegg strekker jeg meg MANGE ganger i løpet av natta, vrir meg mye, lydene som kommer fra oss er ganske underholdende og Bent prater i søvne. Ei natt sa han plutselig «Hva skal du 14.mars i år?»
Jeg kan ikke legge ut et innlegg som dette uten å by på noen bilder. 😆🤭

Såååååå stor er jeg. 😂

I natt hadde jeg Gunvald OG Taggen oppå meg.

God natt!
🖖