Det er julaften og jeg må jo pynte meg, med kjole på! I tillegg skal jeg på min årlige julevandring på kirkegårdene for å sette ned lys.

Først på bestemor «molle» og bestefar «far» sin grav. Den blir stelt, så jeg satt bare ned lys i lyktene jeg har laget. Den ene lykta har brudebildet av molle og far og den andre har navn på barnebarn og oldebarn gravert inn i glasset.

På min farfars og min fars grav skulle jeg legge ned granbar, så jeg gjorde det enkelt og kjøpte to bunter på Plantasjen på veien. Og vips så ble det så fint atte.

Så knyttet jeg rødt bånd jeg hadde med hjemmefra.

Jeg satt også lys på grava til min kusine og molles søster.
Så var jeg en tur innom byen, kikket i butikker og handlet litt smånips, før jeg stakk en tur innom farmor for å gi en juleklem og konfekteske fra Bent og jeg.
Hjemme igjen hadde vi fått blomst og julekort av naboen og Bent var godt i gang med julemiddagen.

Selv om det bare var Bent og jeg på julaften i år, så sparte vi ikke på maten akkurat. Julemiddagen besto av ribbe, kalkunfilet, medisterkaker, sossiser, bayonneskinke, mandelpoteter, ris, pommes frites (😲), grønnsaker, rødkål og stroganoffgryte. Og så fant han noen kjøttkaker på frysen som han slengte med. Med andre ord: vi fråtsa! Men det er jul bare en gang i året.

Det var Bent som dekka bordet med nyinnkjøpte kattelamper. 😻 Crazy cat people. 😂

Julegaver hadde vi også. Jeg fikk kjempefin borddekorasjon-lys-lampe-ting med pusekatt fra M. 😻

Av Bent fikk jeg smykker. Han har gitt meg så mye smykker at jeg fikk et sett jeg allerede har fått, så jeg må ut i romjula og bytte det.

Kattene fikk også gaver. Av oss fikk de en ekstra seng til å ha foran peisen og så fikk de myyyyye go’mat, både av oss og av Helios og Nemi.

Jeg klarte jo å ha et lite uhell før middagen. Oppå vitrineskapet står boksen med det fine bestikket. Selv om det bare var oss, så kunne vi jo i det minste spise pent.

Dette skulle jeg løfte ned, men jeg gadd selvfølgelig ikke å flytte på det som sto foran. Jeg som har armstyrke som en gullfisk, tenkte ikke over at det er en SKUFF i boksen og da jeg ikke klarte å løfte boksen og den vippet mot meg, så gikk jo skuffen ut. Rett i nesa!
Hobby-paranoide meg forventet blå og gul samt brukket nese, meeeeen det var jo langt fra så ille.
Det var ikke så mye å ta bilde av heller….. Sånn bortsett fra den hårete nesa mi. 🤔

Et bilde av slagvåpenet. Som jeg ser nå at jeg må tørke støv av….

I tillegg har jeg fått en betennelse i tommelen.

Så da kan man vel si at desember 2018 var da ulykkesfuglen Kristin ble født. For jeg mista jo den himla flatpakka på foten for ikke mange dagene siden. 😂

Da jeg var i byen tidligere i dag, kjøpte jeg litt ekstra julepynt. Gjorde ikke noe at de hadde all julepynt til 15 kroner på TGR.

Jeg glemte å ta bilde av juletreet med gavene under, men se så fint det er!

Jeg må jo også vise bilde av juleantrekket mitt.

Kjolen droppa jeg så fort jeg kom hjem. Men t-skjorta, som er gave fra et e-juice firma, er kul da, spesielt skriften bak.

Nå er det sofa resten av kvelden, jeg er stappmett etter middagen.

God jul! 🎅