Jeg lovet meg selv en tur til Danmark når jeg var ferdig med regnskapet og da passet det jo greit at en tur ALENE til Danmark sto på fuckit lista. I går klokka 8 var det avreise og jeg husket å ta bilder. 👍

Jeg var heldig med været.

Må jo handle «litt» på båten…. 🤭

Ble noen roadkill på veien ned til Bilka. Fartsgrensa er 130 et stykke, så er ikke annet å forvente.

Sånn gjør jeg det når jeg er på Bilka. Samler alt av tøy jeg vil prøve og så tar jeg det i bolker inn i prøverommet.

Lunsj!

Klar til å betale. Lurer på om de kan se at jeg er nordmann på tur?

Jeg var også innom Maxi Zoo og fikk handlet litt der også. 🤭

Akkurat da jeg hadde fått alt inn i bilen, så kom uværet med regn, torden og lyn.

Litt bilder fra Hirtshals.

Dette var det eneste bildet jeg gadd å ta fra båten, tatt fra vinduet på do. 😁

Måtte handle litt på hjemturen også.

Sånn så bilen ut da jeg parkerte hjemme. 😆🤣😲

Jeg hadde faktisk hatt plass til mer. 😲
Tradisjonen tro så ble det kjøpt en liten plante på Bilka.

Kattene fikk klatrestativ og utehus.

I dag disket Bent opp med frokost kjøpt i Danmark. 😊

Første og garantert ikke siste turen alene til Danmark. Jeg storkoste meg! Jeg har ofte følte på litt dårlig samvittighet overfor Bent når vi har vært på Bilka sammen, for han synes jo ikke at det er like morro som meg og gå å kikke, så jeg kommer til å dra alene flere ganger.

Nå er det avgårde for å treffe M i byen.

🖖