Det er vel å ta litt hardt i, men jeg har shoppa litt hvertfall. Jeg kaller det tigerbutikken, men den heter Flying Tiger Copenhagen. De har så mye rart og kult der, så jeg må alltid innom når jeg er på Sørlandssenteret.
I dag fylte de 30 år og hadde satt alle prisene i butikken til kr.15,- Nordmenn elsker jo tilbud og som forventet var det en haug med folk der. Det var så lang kø til kassa at jeg bare plukket med meg ting jeg skulle ha etterhvert som køen beveget seg.
To poser kom jeg hjem med.

Jeg prøver å tenke at jeg ikke kan kjøpe bare for å kjøpe, så jeg har hvertfall tatt i bruk noe av det.

Kurv til pledd i stua, i ROSA 🙂 Jeg kjøpte pledd også i samme slengen.

Holder til tannpirkere er himla greit.

Et lite feiebrett til kjøkkenet. Som jeg også kan bruke som speil, ser jeg nå 🙂

En sånn skål til garn så jeg kan ha orden på garnet når jeg strikker. (ja, jeg strikker)

Et magisk krus der noe tekst forsterkes når det kommer varm drikke i.

Magisk og magisk……

Denne vet jeg ikke helt hva jeg skal bruke til, men har sett på den lenge og da den nå var på tilbud så kjøpte jeg den.