Nå var det på tide å ta seg i nakken og skrive et innlegg. Det er jo altfor lenge siden. Siden sist har jeg bl.a. hatt en all-day-er med M, vært fire dager i Stavanger, hjulpet et vennepar å flytte, kjørt Tesla, jobbet på NoSmoke og hatt en slapp Sankthans. 😁
Jeg har vært flink og tatt litt bilder også. Den all-day-eren med M startet med lunsj på Egon.

Etterfulgt av vin og vas hjemme hos henne, men det går så hardt for seg at det er ikke passende for internettet. 🤣
Jeg fikk gave av M. Så hvis jeg lurer på noe nå, så er det bare å slenge rundt kula og se hva den lander på.

Jeg liker spesielt dette svaret. 🤩

Da jeg var i Danmark kjøpte jeg et klatrestativ til kattene til å ha i garderoben. Kattene har selvfølgelig egen hylle i garderoben som de ligger på, så jeg har lenge tenkt på å bytte ut den løsningen vi har hatt for de til å komme opp i hylla.
Sånn var det før:

Sånn er det nå:

Eneste dumme er at platene i klatrestativet er små og siden Taggen er litt tung i rumpa, så sliter han litt med å komme opp. Foreløpig går det sånn tålig greit, men jeg ser etter nye og større plater som jeg kan bytte med.

Mandag til torsdag var vi i Stavanger. Snilleste M så til kattene mens vi var borte og denne gangen fikk hun ikke alkohol, men noe til kattene som jeg hadde kjøpt med fra Danmark.

Vi reiste tidlig mandag morgen, så Bent tok frokosten i bilen. Smart som jeg er så hadde jeg maten hans på fanget mens han kjørte og så var jeg litt for opptatt med mobilen da han bremset…

Det ble et matstopp til før vi var fremme.

Middagen den dagen hadde vi på Phileas Fogg.

Middag resten av oppholdet var ikke stort sunnere enn det.
Vi bodde igjen på Scandic Stavanger Park og siden rommene er omtrent det samme, så gadd jeg ikke å ta bilder denne gangen. Denne gangen var jeg faktisk ikke så fornøyd. Jeg synes renholdet begynner å bli stusselig og servicen likedan. Så denne gangen kommer jeg til å klage litt.
Siden vi skulle være der såpass lenge var vi smarte og tok med oss panini-jernet hjemmefra. Kjøpte toastbrød, ost og skinke og voilá! Kveldsmat. 😁

Som jeg skreiv i begynnelsen så har jeg endelig kjørt en Tesla. Ganske kul bil faktisk. Det er bilen til butikksjefen i Arendal. Han og kona flyttet inn i nytt hus på fredag og vi hjalp til med flyttingen. Det endte opp med fire biler og to tilhengere. Siden jeg ikke kjører med tilhenger, med mindre jeg kan kjøre bare rett frem, så endte jeg opp med å kjøre Tesla.

Veldig fancy bil altså. Jeg har lenge sagt at jeg aldri skal ha en bil som jeg kan styre med en app, meeeeeen.

Den matta jeg la foran kattedoen, funker ikke som jeg håpte. 🤦‍♀️

I dag tok jeg en morgentur i lysløypa og til min store glede så har de satt en benk på toppen av den bakken jeg synes er verst å gå opp. Jeg ble så glad at jeg måtte ta bilde av den.

Da gjenstår bare å si god kveld!

🖖