Nå er det nesten en uke siden sist. Det blir stort sett bare regnskap på meg og da er det lite annet som skjer, få bilder som blir tatt og derfor lite å skrive. Men litt har jeg å dele. Som at på tirsdag var jeg på tur i lysløypa igjen. Ååh, som jeg har savnet denne løypa. Sist jeg gikk her, var det vel snø og nå er det bart og fint. 😊

Jeg oppdaget at når jeg går så kommer det opp et gå-ikon øverst på klokka mi. Det er visst treningsloggen.

Tirsdag var det hjemmelaget kjøttkaker til middag.

Onsdag gadd jeg ikke å lage middag, så da kjøpte vi mat hos Kjell Inge’s i Vågsbygd. Indrefilet. 🤩

Fredag var bilen på verksted for å bytte noe forings greier, tror jeg. Jeg har ikke peiling. Det var ikke det som var galt likevel, så de ville ha den over helga for å se videre på den på mandag og da fikk vi lånebil i mellomtida. Så for øyeblikket kjører vi rundt i en Audi Q2. Fin bil og god å kjøre, men jeg synes den er for lav for min del. Jeg er vant med å sitte lenger oppe i Tiguanen.

Fredag var det grillings.

Vi har endelig skaffet resept på flåttmiddel til Gunvald og Taggen og lørdag hentet jeg Frontline på apoteket. I dag var det Gunvald som var først ute. Det er stort sett bare han som får flått. Selv om de sjelden vil sitte på med Taggen, så har han allerede fått én i år, så begge får Frontline.

Flink gutt får belønning.

Jeg har klart å skade foten. Jeg vet ikke hvordan, det begynte å gjøre vondt på torsdag kveld og det føles litt som at jeg har tråkket over, men jeg husker ikke å ha gjort det. Og nei, jeg har ikke drukket siden jeg ikke husker det. Det er hvertfall vondt å bevege, så jeg prøver å gå minst mulig på det. Jada, for det er jo lett…. Jeg er ikke en god pasient, for jeg liker ikke når jeg ikke kan gjøre ting i mitt tempo…. Uansett, sånn sitter jeg når jeg jobber. Og sånn blir jeg sittende en stund til, for mva termin 2 for Arendal og Stavanger skal leveres neste mandag.

Til middag ble det kyllingburger på Montana. 😁

Skrives igjen når ting er litt mer rolig her, det kan fort gå ei uke!

🖖