Nå har jeg streiket i 24 dager. Akkurat hvor mange av disse dagene jeg faktisk hadde blogget vites ikke, men streik er streik! Grunnen til at jeg har streiket er at WordPress IGJEN kom med en oppdatering som snudde opp ned på oppsettet. Sist de gjorde det, så sleit jeg lenge med å bli vandt til det nye oppsettet og da jeg endelig hadde begynt å like det, så kødda de med meg igjen. Ja, jeg tror at hele verden kretser rundt meg og at WordPress gjorde dette bare for å plage en liten wannabe-blogger fra lille Norge.
Den som streiken min har gått verst ut over er M, for hun har ikke hatt noe å lese på i lunsjpausen sin. At hun i tillegg har vært sykemeldt med influensa og heller ikke da hatt noe å lese på, er jo virkelig beklagelig. Det er alltid noen uskyldige det går ut over…
Sorry M, jeg har ei flaske her med navnet ditt på. Du kan like greit plukke ei fra de to nederste hyllene, resten er Bent sine:

Himla grei måte for meg å hinte til at det er på tide med en ny vin og vas kveld. 😁

I motsetning til mange andre som streiker, så har jeg ikke ligget på latsiden, men faktisk vært flink og tatt litt bilder. Så dette er et innlegg med maaange bilder.
Dagen jeg gikk ut i streik, våknet vi opp til MYE mer snø.

Bent brukte like greit snøfreseren for å lage sti til kattene.

Etter gåturen dagen før, satt jeg skoene mine ute. Og der sto de over natta…

Jeg har gjort rent (flere ganger faktisk) og tatt kattedoen i samme slengen siden vi har byttet til en ny kattesand som vi kjøpte i Sverige. Det er viktig å rengjøre kattedoen ordentlig, og til det bruker jeg kennelvask.

Gunvald pleier ikke å gå på do inne, men i vinter har det vært skikkelig drittvær så da har han gjort det.
Jeg hadde støvsuget, vasket og satt på plass kattedoen. Så går Gunvald på do…

Jeg bommet helt på den nye kattesanden. Den festet seg under potene til Gunvald som resulterte i at han la potemerker overalt der han gikk.

Noen vil kanskje synes at det er søtt med potemerker, men nei, ikke potemerker med kattesand overalt i huset. Og noen plasser la han fra seg kattesand, bl.a. i senga mi.

Så nå har jeg måttet kjøpe ny kattesand for å spe på, for jeg er så gjerrig at jeg kaster ikke den (egentlig) ubrukelige kattesanden. Dessuten er det bedre vær ute nå og Gunvald begynner å gå på do ute igjen.
Et annet minus med det dårlige været er at kattene kjeder seg fordi de vil ikke gå ut. Og det går ut over oss, for begge kattene klager. Altså, de prater/mjauer. Det er sånn de klager. Hele tida. Så det endte med at jeg, i et desperat håp om at det skulle få de til gå ut, skuffet sti til bua de pleier å ligge bak og langs gjerdet der de pleier å gå. Bent lagde sti på andre siden av gjerdet. Det er hull i gjerdet, som de pleier å gå gjennom.

Men de likte seg best inne.

Jeg har endelig fått sydd bodyen som Taggen flere ganger klorte seg ut av.

Vi har fått enda et kort fra ferierende venn i Australia. Dette var til meg. 🙊

Jeg har hatt årets beste morrasveis.

Jeg traff, eller rettere sagt så, en rådyrfamilie da jeg var på tur i lysløypa.

Vi har vært en tur i Stavanger. Måtte jobbe litt i butikken så vi tok ei natt på Scandic Stavanger Park. Gunvald og Taggen følger med på pakkingen.

De rommene altså. Dette er standard rom.

Naturbilder på hjemturen. 😊

Vi kom hjem til to misfornøyde katter som hadde vært alene i litt over ett døgn.

Jeg har byttet skjerm på PC’en, men siden jeg egentlig ikke liker widescreen, så fant Bent en løsning. (Nei, jeg har ikke skjermen sånn.)

Det har vært Valentinsday og jeg disket opp med frokost og ballong til Bent.

Han måtte såklart overgå det med å kjøpe 100 roser til meg som han satt rundtom i huset. #RomantiskMann

Jeg har unnet meg nesten en times pause hos Auds hudpleie. 😉

Vi testet calzone hos Herlig Land. Det er kr.99,- for utvalgte pizzaer på søndager, så da ble det søndagsmiddag.

Jeg fant romantiske makroner på Meny.

Litt stell av rosene, så de forhåpentligvis holder seg lenger.

Som en del av mitt nyttårsforsett, så har jeg kjøpt nye putetrekk.