Stavanger regnskapet er ferdig og det gjenstår bare tre bilag på Arendal sitt. Jeg venter på å få de på mail, så jeg er jo så godt som ferdig nå. Woohoo! Klapp på skuldra til meg. 🤘
Så nå skal jeg begynne å lære meg regnskap ordentlig, sånn i lånt bok på biblioteket og faktisk lese meg litt opp på det. Til nå har det vært learn by doing og det har jo forsåvidt funka det også da, men skader ikke å lese litt også.
Det har ikke vært så mye som har skjedd de siste dagene, sånn utenom sleep, eat, regnskap and repeat. 😁 Men litt har det vært og her kommer en liten oppdatering.
Vi har fått en ny venn i hagen. Det var en kveld døra fra soverommet og ut sto oppe og jeg hørte det raslet i buskaset. Da så jeg denne tassen tusle rundt.

Så da fant jeg frem pinnsvin maten jeg kjøpte for litt siden i Danmark og satt ut til den. Det er helt sikkert vanlig mat, men jeg synes det er litt søtt med egen pinnsvin mat. 😊

Om den spiste det, vet jeg ikke, men nesten alt var borte neste dag.

Jeg har kjøpt egen feiekost i tilfelle Gunvald finner på å dra med seg dyr inn igjen.

Det var meldt tornado her igår, så jeg satt utemøblene godt inntil husveggen og grillen foran, så det ikke skulle bli tatt av vinden.

Det kom aldri noe tornado….
Jeg har to fuglekasser i skogen, men de siste månedene har jeg glemt å legge mat der. 🤨
I dag husket jeg det!

Til slutt så permetrinet (jeg vet at det ikke er et ord) jeg rundt huset. Nå er det tida for maur og jeg vil IKKE ha de inn.

Da gjenstår bare å si god helg! 😊

🖖