Er det lov å legge skylda på det fine været for at jeg ikke har skrevet noe på nesten en uke?
Her kommer hvertfall en liten oppdatering fra den siste uka.
Torsdag var det Handelens dag på Sørlandssenteret og jeg tok en tur. Jeg var der ikke lenge, men jeg handlet litt.

Jeg glemte jo å ta bilde av kjøpene, men det var småting som t-skjorte til Bent, to blomsterpotter og endel til kattene.
Jeg var innom PetXL, selv om de ikke hadde noen tilbud jeg var ute etter. Jeg kom hjem med dette:

Er ikke stolen fin?

Såvidt jeg vet så har de ikke brukt den enda. 🤔
Jeg kjøpte «bare» den, catnip, en aktivitetsleke, en pose go’biter og en boks go’mat. Resten var ting de la oppi posen da jeg betalte og som jeg oppdaget da jeg kom hjem.
Dette er aktivitetsleken. Den skal oppmuntre kattene til å leke for da detter det ut go’biter. Såvidt jeg vet så har de ikke vært borti den heller enda…

Vi glemte Taggens 9 årsdag 21.juni, så da passet det jo greit at jeg gikk litt amok på dyrebutikken.
Til middag lagde jeg pannekaker. Det er såååå kjedelig å lage.

Det var skikkelig varmt i slutten av forrige uke og da slo det ut i hodet mitt, som det ofte gjør. Det vil si at fredagen ble tilbrakt sovende i senga og litt på sofaen, for å få litt forandring. Gjett om jeg var glad da jeg våkna og Bent hadde lagd lasagne til middag. 😍

Lørdag grilla vi. Det vil si Bent grilla, for jeg hjelper stort sett bare til med å spise maten.

Prosjekt redde solsikka har begynt!
Lage hull i krukka.

Fylle på med stein i bunnen og jord oppå.

Voilá!
I krukken til venstre har jeg endelig plantet brudeslør.

Med varmen kommer også tørste dyr. Så nå har jeg satt ut 7 skåler med vann så både store og små dyr kan drikke i varmen.
Gunvald skulle selvfølgelig drikke med en gang.

I fjor satt jeg opp et biehus. Det er flere anbefalinger på hvor biehuset burde henges opp og siden jeg prøver å ta hensyn til kattene så valgte jeg å henge det opp i skogen. Men det var nok ikke riktig plass. I år har jeg et til biehus og jeg har gått i flere dager for å finne riktig plass med masse sol. Jeg landet på fremsiden av huset. Det anbefales egentlig ikke å henge det opp ved en inngangsdør med mye trafikk, men her er det ingen unger som løper ut og inn hele dagen.

Jeg var ikke flink med vanningen disse varme dagene, så stemorsblomstene som sto i tønna på fremsiden av huset visna. Nå har jeg plantet bievennlige blomster, så satser på mange besøkende i biehusene. 🤩

Inne på kontoret har jeg hengt opp en plakat så jeg kan lære om bier.

🖖