Hei bloggen!
Jeg er bare kjapt innom for å fortelle om påskas siste dag. Den begynte med en treningsøkt. Påske gir ikke treningsfri. 😄
I dag matchet jeg med vektene. 🏋️‍♀️💪

Jeg må rydde i bilen…. 🤭

Farmor er 90 år i dag og vi var ute og spiste med henne. Bent, jeg, to tanter, en kusine og farmor.
En 90 åring må ha ordentlig ballong. 🤩

Og selvfølgelig gave. Men hva gir man til ei dame på 90 år? Eneste som virker fornuftig for meg; gavekort på Egon.

Vi var på Restaurant Skrubbsulten på Tangvall. Jeg hadde calzone, tok selvfølgelig ikke bilde og Bent og jeg delte en eplekake med is til dessert. Ikke bilde av det heller.
Alle bursdagsbarn får gratis dessert og farmor fikk eplekake med is. DET fikk jeg tatt bilde av. Siden jeg ikke spurte farmor om jeg kunne legge ut bildet på bloggen (hun vet ikke engang at jeg har blogg 🙈🤫), så har jeg sladdet bildet litt.

Det var noen koselige timer. Jeg setter så pris på stundene jeg har med farmor. Jeg vokste ikke opp med henne, jeg vokste opp med min mors familie, så jeg har mistet så mange år sammen med farmor. Derfor setter jeg ekstra pris på den tiden jeg har med henne nå.

Nå tenker jeg å slenge meg i senga og slappe av resten av kvelden med noen tv-serie episoder. Jeg har rundt 23 episoder å se, det har vært så mye å gjøre de siste ukene så jeg har glemt det og det har bare hopet seg opp.
Apropos ting jeg har glemt: Jeg fikk endelig skrapt flaxloddet jeg kjøpte for leeeenge siden. Jeg vant hele 25 kroner! Woohoo! 🤘

🖖