Jeg er tilbake! 🤩
Dvs det er nok ikke så mange (om i det hele tatt noen ) som har fått med seg at jeg har vært borte, men jeg har det. Bloggen har vært stengt i over en måned. Jeg måtte ta en pause og fant ut at det enkleste var egentlig å bare lukke hele greia.
Men nå er jeg hvertfall tilbake, med en HAUG av bilder fra den siste måneden.
Så vær så god. 😊

Bent og jeg har vært på Palmesus for første gang. På VIP faktisk, fintfolk vet du. 😆

Bents eldste sønn var også på Palmesus, så da måtte vi ta et familiebilde.

Det var mye musikk og mange folk. Og svindyrt med mat/snacks og drikke, men morro var det. Det beste var Tiësto på fredagen og The Chainsmokers på lørdagen. Været var heldigvis knallfint.

Vi har byttet ut møblene i paviljongen.

Det har gitt mulighet for utekontor i finværet.

Og mye grilling.

Med tv ute så er vi sikra. 😆

Taggen har funnet sin plass.

Jeg har endelig satt sammen kattehuset.

Sånn ser inngangen ut for øyeblikket.

Det har blitt mye grilling.

Det er vel dette som kalles saus med tilbehør. 🙈

Jeg har kjøpt trillebår.

Jeg har lagt dekkbark rundt thujahekken. Det tok lenger tid og flere sekker enn forventa, men nå er det hvertfall gjort.

Vi har vært på besøk i fengselet. Jeg fikk besøktillatelse til Åna fengsel, men så har den innsatte blitt overført til fengselet her i byen for en periode, så da ble det besøk her. Vi hadde med diverse nyttig og unyttig lesestoff. 😂

Vaskemaskinen gikk i stykker. Den ene greia inni trommelen, den som kaster tøyet rundt, knakk og da var vi uten vaskemaskin i to uker. Tøyhaugen vokste og vokste…..

Gunvald og Taggen er fortsatt like fine.

Vi oppdaget små porsjonsposer med chips på Storcash og selvfølgelig hamstret det.

Farmor og jeg har vært på farfars grav og plantet.

Min fars grav blir også holdt ved like.

Fjernkontrollen til tv’en har vært litt treg i det siste, så Bent åpnet den og fikset det. Men han mistet av og på knappen. 🤭

Jeg har kjøpt ny mopp. Jeg synes den er genial til kjapp småvask. Såpevann er i beholderen og så trykker jeg på håndtaket og vipps så kan jeg vaske.

Vi har hatt besøk av Raptus.

Han stjal kattenes leke og hadde stirre konkurranse med Taggen.

Vi har vært på et til fengselsbesøk og hadde også denne gangen med lesestoff.

Jeg har lekt husmor og strøket skjorta til eldste stesønn som skulle i bryllup og som ikke hadde strykejern eller slips.

Jeg har klippa meg kort. Ikke kort-kort, men kortere. Mitt hår blir så tynt når det blir langt, så da er det best å ha det litt kort. Denne gangen var jeg hos frisørsalong. Jeg har tidligere fått M til å klippe meg, men jeg føler at jeg har snyltet så mye på henne, så denne gangen ville jeg ikke spørre. Jeg sa til frisøren at jeg skulle ha det så kort at jeg hvertfall får det i strikk.

Joda, jeg får det i strikk men det er litt av noen stubber. 😆🙈

Det vokser jo ut igjen, jeg er ikke sååå nøye på det, og neste gang får jeg heller bestikke M med ei flaske… 😁

Jeg har blitt proff på trening nå. Jeg ble så lei av å drasse med mobil, bok og vannflaske fra plass til plass, så jeg kjøpte like greit en treningsbag å ha alle pakkenelikkene mine i. 😆

Jeg kjøpte et lite badebasseng til Raptus, men han brydde seg ikke om det. Nå har jeg satt det på utsiden av gjerdet ved skogen så rådyrene kan vasse. Jeg tror ikke de kommer til å gjøre det, men det hadde vært litt morro om de gjorde det.

Siden jeg har delt endel om alle blomstene mine, så må jeg komme med en liten oppdatering. Det er litt skrumpet inn nå, men de to blomstene jeg reddet fra NoSmoke vokser seg til.

Den lille planten jeg kjøpte i Danmark i juni, vokser også.

Julestjernene tar helt av!

Jeg er litt spent på om det blir noe farge på de igjen eller om de bare holder seg grønne.
Ute har brudesløret vokst godt.

Av det jeg dyrket inne, så var det bare solsikkene som overlevde. Jeg tror det er for sent på året for de nå, men vi får se.

Taggen er som vanlig daff og trives med å få go’bitene servert såpass nærme hodet at han ikke trenger å gjøre den største innsatsen for å spise.

Gunvald tok med en levende mus inn en kveld. Heldigvis satt jeg på do, så det var Bent som måtte ta det. Han klarte å få Gunvald til å ta med seg musa ut igjen.
Selv om han er ei bølle, så er han jo skjønn.

Bent og jeg har hatt date-night. Middag på Egon og Sommer på Torvet etterpå.

Et glass vin. 😊

Jeg har laget meiseboller. Jeg hadde fortsatt ingredienser igjen fra sist, så da kunne jeg like greit lage en batch til. Og så fikk jeg tatt i bruk de små skålene jeg kjøpte for en stund siden. Kjøpt kun til å lage meiseboller.

Sånn, det var jo en god bunke med bilder. 😁✌


I denne bloggpausen så har faktisk bloggen rukket å fylle ett år! Det oppdaget jeg nå nettopp. 😮
For ett år siden skrev jeg at jeg pusha mot 40 år. Nå er jeg her. I dag er siste dag i 30-årene. De siste to årene har jeg hatt et litt anstrengt forhold til bursdagen min, mye pga familien jeg har vokst opp i. Jeg har ingen kontakt med de lenger og det er sånn som er litt vondt å kjenne på rundt denne datoen.
Så i år prøver jeg å rette fokuset bort fra det og har derfor valgt å gjøre noe gøy/morsomt hver dag denne uka. Kan vel egentlig si at jeg slår på stortromma og «mini-feirer» hele uka. 🤩
Jeg begynte i går med trening på morgenen, handling rett etterpå (ja, jeg hadde en supereffektiv morgen) og så gjorde jeg ikke så mye mer fornuftig den dagen.
I dag har det vært en rolig morgen og så har jeg vært på kirkegården en tur. Jeg ble født på mormor og morfars sølvbryllupsdag, så de hadde vært gift i 65 år i morgen.

Jeg lagde lapskaus til middag.

Når det kom til hva jeg vil gjøre på selve dagen, så var egentlig svaret enkelt når spørsmålet er «hva er det beste jeg vet?».
Så i morgen skal jeg på kattehjemmet til Dyrenes Beskytter Aust-Agder og kose med katter! 😻
Så skal jeg spise en god lunsj i Arendal sentrum og kikke litt rundt på Arendalsuka. Hva som skjer etter det blir litt sånn «ta det som det kommer», men middag av noe slag blir det hvertfall. Og kake selvfølgelig. 😉
Nå skal jeg nyte den siste timen som 30-åring.

PS: Bilder i dette innlegget er også tatt av Bent. 😊

🖖