Vi skal til Arendal i dag og siden jeg er tidlig i gang, så tenkte jeg å multitaske. Så nå sitter jeg og spiser frokost mens jeg skriver dette. Knekkebrød med egg og et glass melk, om noen lurer.
Helga fløy avgårde som den pleier. Bent hadde bursdag på lørdag. 45 år har han blitt nå, store gutten. Jeg lagde selvfølgelig frokost til han.

Vi hadde ett års forlovelse også. Vi forlovet oss på bursdagen hans i fjor. Det var egentlig for at han skal huske på det hvert år. 🙊
I år kjøpte han ny ring til meg, giftering faktisk. 😍

På kvelden var vi ute og spiste på Montana. Jeg sa til han at det var bare oss to for en koselig romantisk middag, men jeg hadde fikset så det var fire andre som ventet på oss. Et vennepar og to kompiser. Jeg hadde gitt de ballonger de skulle blåse opp og så hadde de tatt med partyhatter og fløyter. Som en barnebursdag for en 45-åring. Det var veldig koselig. Jeg glemte selvfølgelig å ta bilder, men ballongene henger hjemme nå.

Desserten tok vi hjemme. 😊

Bent har kjøpt bursdagspresang til seg selv som han ikke klarte å vente med å sette opp.

Vi har så grasat stor gressplen, så han trenger en robotgressklipper.

Han fikk ikke fart på den før på søndag, men da kjørte den avgårde.

Der står den stolte eieren og beundrer.

Søndagsmiddagen sto Bent for, hamburger med hjerte på hamburgerbrødet. #klissklass

Jeg holder fortsatt på med regnskapet til Arendal og siden det er så greit å jobbe med to skjermer, så endte jeg opp med å få det på min egen pc. Så sånn ser det ut på kontoret mitt nå.

Jeg har sikkert nevnt noen ganger at jeg ikke er spesielt glad i å lage middag. Derfor er det så genialt når Meny har middagsforslag. Det går ikke an å gjøre feil, for det står tydelig hva man trenger og alt ligger i samme disk.
Denne gangen prøvde jeg meg på karbonader (skulle egentlig være elgkarbonader, men vi hadde noen andre vi måtte bli kvitt) med potetmos, grønnsaker og soppstuing. Det var faktisk godt. Og enda bedre at det var så enkelt å lage. 😄

Jeg har laget påskeegg til de ansatte i Arendal og Stavanger. Viktig å vise at man setter pris på de.

I går begynte den siste sesongen av Game of Thrones. Jeg ventet til i går kveld med å se den, for å unngå at HBO skulle kollapse.
Jeg fikk se 10 minutter…..

Får prøve igjen i dag.
🖖