De fleste har hørt om bucket liste. Ting man vil gjøre før man dør. Jeg har fuckit liste. Jeg er vokst opp i en beskyttende familie der det ukjente er skummelt og selv om jeg har jobbet mye med meg selv de siste årene, så hemmer det meg fortsatt og det irriterer meg noe inni granskauen. I tillegg så sliter jeg med panikkangst, så det å gjøre nye ting og trå ut av komfort sonen er ikke alltid så enkelt. Men nå er jeg blitt lei og prøver å tenke litt mer FUCKIT- bare gjør det! Som da jeg begynte på treningssenter. Det var skummelt, men det gikk jo greit. Jeg vet at det bare er mitt eget hode som setter begrensningene, men likevel….
Første punkt, eller hva jeg skal kalle det, som ble «krysset av» på lista var å jobbe i NoSmoke butikk. Jeg har jobbet i butikk før, i mange år faktisk, så det er ikke det å jobbe i butikk som er skummelt. Jeg har ofte følt meg som dødvekt, for jeg kjenner bl.a. ikke til produktene eller kassesystemet, så jeg har ikke kunnet bidra på den måten. Det har bare vært administrativt, men jeg ønsker å kunne bidra på andre måter også. For det hender ofte at køen er lang i Arendal. Så da snakket jeg med butikksjefen i Arendal og var på opplæring der i går.
Frøken klar for å lære! 😂

Snakk om å begynne i feil ende. Åpner butikk og først etter et år så skal jeg lære meg faget. 😁
Må ha navnet sitt på kvitteringen. 🤩

Det gikk veldig greit, det grunnleggende vil jeg påstå er på plass, selv om mer kjennskap til produktene kommer etterhvert, så føler jeg hvertfall at jeg kan steppe inn hvis det trengs. Så da blir jeg kanskje å finne bak disken i Arendal eller Stavanger snart? 🤔

Den tornadoen som de meldte i forrige uke, tror jeg har vært her de siste dagene. Fytti som det har blåst! Jeg gadd ikke å flytte på hagemøblene igjen, så jeg var sikker på at jeg måtte plukke de opp nedi gata dagen etter. Men eneste som rikket på seg var parasollen.

I dag åpnet det ny dyrebutikk i Sørlandsparken. De åpnet kl.7 og ga ut gavekort til de 30 første. Jeg synes sånne ting er litt morro og siden jeg likevel er oppe så tidlig, så tok jeg turen ut. Var der 6:50 og nr 28 i køen. 😆

Etter en runde i butikken, kikket jeg på gavekortet for å se verdien og det var på 500 kroner! Så da ble det en runde til for å se om det var mer jeg ville kjøpe. Endte opp med kattesand, børste, leke til Raptus og diverse godis og mat til både kattene og Raptus. Pluss et kakestykke da jeg gikk. Fin frokost det. Jeg fikk også en goodiebag med mat til kattene.

Matvrakene er nok fornøyde.

Så har jeg gjort rent i dag og blitt så lei av at Gunvald strør rundt seg med sand når han har vært på do, så nå håper jeg denne matta skal hjelpe litt.

I morgen er det allerede frædda og helg! Lørdag blir det en all day med M. 😊 Så det blir ikke noe nytt innlegg før søndag, sikkert utpå dagen en gang.😉🤭

🖖