Jeg har fått Gear IconX av Bent. Han fikk jo de jeg fikk sammen med telefonen fordi jeg ikke likte de, men nå som han har skaffet nye til meg så får jeg gi de en ny sjanse. I går koblet jeg de til telefonen og i dag ble de testet på tur.

Det må være forskjellig størrelse på ørene mine. I høyre øre passer de greit, men ikke i venstre. Det funker greit på venstre side når jeg har pannebånd på for da holdes/presses de på plass, men da er det noe rart med høyre side. Det er altfor kaldt til å gå uten pannebånd og jeg kan ikke gå med pannebåndet skjevt. Jeg prøvde og folk så rart på meg.

Nå vurderer jeg å strikke noen øreholdere som bare festes rundt øret. Da er jeg varm på ørene og så vil det ikke presses på ørepluggene så det blir ubehagelig på høyre side. Noe lignende disse strikk overtrekkene til skåler.

I dag så jeg et ekorn spise på meisebollene jeg lagde før jul. 😊 Se så fine små dyr. 😍

Det er bare den ene meisebollen igjen nå, så da måtte jeg fylle mat i fuglehusene.

I dag sto Arendal på planen, men først måtte jeg innom IKEA for å kjøpe med noen ting.

Så innom NorEngros, så innom Elkjøp og så til Arendal for å levere varer. Jeg håper at Miele med roterende børstehode (som visstnok er det beste for teppefliser) gjør jobben sin i butikken. Den var hvertfall veldig grei da jeg prøvde den.

Vi plukket opp middag på vei hjem fra Arendal, var egentlig altfor grapsete.

Nå litt vin mens jeg bestiller tur til ny Vape Expo. Woohoo. 🤩 Vi bestiller selvfølgelig ikke tur før vi vet at kattene er i trygge hender, og igjen stiller snilleste M opp. 😊