På morgenen i dag pøsregnet det, til tider regnet det sidelengs faktisk. Siden jeg mener at det ikke finnes dårlig vær men dårlig klær, så var det med friskt mot jeg gikk ut på tur i lysløypa. Det viser seg at jeg har dårlig klær, for jeg ble klissblaut! Jeg har fortsatt ikke huska å kjøpe en tights til å ha under regnbuksa, men nå må jeg jo kjøpe ny regnbukse, regnjakke OG sko som er vanntette. Hurra!

Etter en blaud tur og en varm dusj, var det ut på tur og få unnagjort litt ting. Det er disse listene som jeg sverger til. 😄

Jeg tok en cowboy-strekk på sofaen med Helios og Nemi. 😻

I ettermiddag kjørte jeg Bent til byen for å treffe noen kompiser og så tok jeg med mat fra Le’s Kitchen hjem. Kylling i karri. Namnamnam.

Siden jeg har vært så effektiv i dag også, fortjener jeg å ligge på sofaen resten av kvelden og se på tv-serier. Endelig er det sesongstart på tv-serier, så jeg har fått sett unna to episoder av Grey’s Anatomy og skal nå begynne på NCIS.
God helg!

🖖