Da er det allerede fredag og jeg er veldig klar for helg. For å ta helg med veldig god samvittighet sørget jeg for å være skikkelig effektiv i dag og i går.
Basert på erfaringene fra de siste helgene med vondt, men godt vondt, etter PT timer på fredager, så valgte jeg å gjøre rent igår. Jeg kjøpte nytt teppe på IKEA på onsdag, for å bytte ut teppet under spisebordet.
Før:

Etter:

Det er litt for langt, synes jeg, men pytt pytt….
Jeg ommøblerte på kontoret mitt i samme slengen.

I dag etter trening var det igjen en tur på IKEA for å kjøpe nattbord til stesønnene mine og så en tur på Sørlandssenteret. Etter det fikk jeg endelig vasket bilen. Når jeg sier endelig, så er det fordi jeg har tenkt på å gjøre det siden tirsdag….

Det er viktig å vise bilder fra bilvask, ikke sant? 😉
Jeg fikk brukt resten av tilgodelappen etter det smykkesettet jeg fikk av Bent til jul, så da ble det et par øredobber.

Jeg synes de er fine, så viste jeg de til Bent og han sier «Å, du har kjøpt snømenner», så nå tenker jeg bare snømenner når jeg ser de…. 🤦‍♀️

Prosjekt: Sette sammen nattbord.

Jeg har kjøpt knekkebrødboks. En unødvendig ting mener nok noen, men når jeg har tre pakker knekkebrød (pluss to pakker med trekant knekkebrød) så blir det mer orden av å ha det i boks. Dessuten kosta de bare 39 kroner pr stk på Upstairs.

Og så har jeg kjøpt regnmåler! Jeg har lenge hatt lyst på det, så når den sto til 15 kroner på Flying Tiger, så kjøpte jeg den. Planen er å sette den opp i helga. Det ser ikke ut som det er noen stor sak å sette den opp, er vel bare å stikke den i jorda.

Åååååårrrrrrrrrhhhhhhhhhh, ikke igjen!!!!! 🤨😦😵

God helg! 🖖