Det er fredag og helg og i dag har jeg vært skikkelig effektiv. Så effektiv at dette blir et kort innlegg for jeg er stuptrøtt.
Jeg var tidlig på tur i lysløypa og bare det er en deilig start på dagen. Så var jeg en tur på IKEA. M og jeg skal på kattehjemmet igjen i morgen for å ta et lite skippertak til, så jeg har handlet inn litt skåler som skal brukes til mat og vann. Tok samtidig og handlet litt til eget også, så nå har Gunvald og Taggen også fått nye matskåler i glass.

Etter IKEA var det en tur til legen. Jeg skulle egentlig ta stivkrampesprøyte i dag, men de har ikke fått den enda så da gruet jeg meg for ingenting. Får satse på at de har fått den neste gang, så jeg kan bli ferdig med det.
Hjemme igjen tok jeg fatt på soverommet og garderoben. Vi har endel rester igjen av teppeflisene som ble brukt i butikken i Sarpsborg, så jeg fant ut at jeg skulle legge noen i garderoben, så det er lettere for kattene å gå på. 😸

En av to stoler jeg arvet etter bestemor og bestefar. Som nå fungerer som avsats for Gunvald og Taggen. 😺

Men jeg ga meg ikke med det. Det gulv til tak klatrestativet gjør at ikke alle skuffene går så langt opp. Derfor fant jeg ut at jeg skulle bytte litt rundt på det som ligger i skuffene. Siden skuffene nærmest vinduet er bredere, så får jeg plass til mer. I de «vanskeligste» skuffene la jeg sengetøy og sånt, det som jeg ikke trenger å ha tilgang til så ofte. Med omorganiseringa fikk jeg frigjort tre skuffer i kommoden.

Så nå slipper Bent å måtte legge tøyet sitt på gulvet fordi det ikke er ledig plass. 😉🤫

Jeg gikk litt amok med teppeflisene….. 😄

God natt!

🖖