Ja, det var akkurat det det var. Et lite snev av vinter. Snøen forsvant omtrent like fort som den kom. Jeg rakk en tur i lysløypa før snøen forsvant, så da var det på med piggskoene.

Jeg tok noen bilder også og kan ikke nekte for at det er fint med snøen. Selv om det var tungt å stampe i den.

Ellers har jeg kjøpt nye gardiner til stua. Hjemme hos oss er det ikke noe gjennomført stil. Det er mer sånn «denne er fin, den vil jeg ha.» Store ting som teppe, gardiner og sofa holder jeg i en nøytral farge. Så det går mye i grått og hvitt hos oss. Bortsett fra spisebord og stoler, de er arvet av besteforeldrene mine og er noe rødaktiv farge, så de skiller seg ut. Jeg prøver å ha småting i mer knæsje farger, om du skjønner, for det er lettere å bytte ut. Og billigere. 🤭
Gardinene til nå har vært hvite og tynne, sånne gjennomsiktige omtrent, noe tullball egentlig. Denne gangen kjøpte jeg sorte gardiner. 😬 Med sånne maljer for å enkelt kunne dra de frem og tilbake.

Må ikke se på rotet på spisebordet. Jeg burde vel tatt bilde i dag, for jeg har ryddet i dag, men 90% av tida er det rot på spisebordet, så nææh.
Så er det jo sånn at jeg ikke bor alene og det hender jeg tar hensyn til det og spør om Bent sin mening. Han mente at vi skulle ha en annen farge på gardinene ved verandadøra. Så da ble de jeansblå. Forsåvidt en nøytral farge.

Det ser kanskje litt rart ut at gardinene her er korte, men jeg trekker for gardinene på kvelden og da blir det sånn når vi har katteluke.
Oi, nå gikk det opp for meg hvorfor jeg egentlig trekker for de gardinene, for jeg gjør det ikke med noen andre gardiner. Det er heller ikke noe innsyn fra gata. Det er et vindu på kjøkkenet det kan være LITT innsyn fra gata, der har vi persienner, men jeg tar ikke de ned hver kveld. Herlige freden så tullete av meg! Jeg kunne jo hatt lange gardiner her, for hvis jeg ikke trekker de for, så vil de ikke dekke katteluka. 🤦‍♀️

I samme slengen som jeg bytta gardiner så ville jeg bytte ende-stykkene, også kalt mordvåpen, hvertfall de som var der til nå. 😁

Jeg vil ha helt enkle kuler på endene og siden jeg ikke gadd å måle diameter på stengene og jeg ikke vet hvor de er kjøpt så tok jeg med dette mordvåpenet i butikken og tok en sjanse.
Hvis de ikke passet så kunne jeg selvfølgelig bytte de, men det er jo litt ekstra ork….
Neida, de passet ikke. Inntil jeg oppdaget at det er en liten og en stor, fordi det er en tykk og en tynn stang. 🤦‍♀️🙄

Flott start på uka det.

Bent måtte faktisk ut mandag ettermiddag og skuffe sti til kattene. Det kom endel snø og så bortskjemte som de er så lager vi sti til de så de kommer seg ut. Og så vi slipper gnålet når de går inne og klager.

Med regn hele gårsdagen, så forsvant snøen og det var lite snø å se på dagens tur.

På lørdag kjøpte jeg lyng til å ha i tønna ute, men de rakk jeg ikke å plante før snøen kom.
I dag fikset jeg det. 👍