Det er jeg sikker på at Taggen tenkte da klokka ble 17:30 i dag.
Siden såret har vært så fint (vi har sjekket det og sendt bilde til M hver dag), så hørte vi med veterinær Kuba om stingene kunne tas noen dager før. Jeg mener at såret er fint fordi Taggen har vært litt deprimert av bodyen og dermed ligget mye i ro så såret har fått gro så fint. I utgangspunktet skulle stingene tas 14 dager etter operasjonen, men Kuba mente at stingene kunne tas tidligst 10 dager post-op. Vi landet på 12 dager og det var i dag. Alt var timet perfekt. M skulle komme innom her etter jobb, vi skulle enkelt (fordi Taggen har vært så enkel å håndtere med bodyen på) løfte Taggen opp på bordet der det sto klart både pinsett og sutursaks og så ta av han bodyen og åpne døra så han kunne gå ut igjen. Og så skulle vi feire med å spise pizza. Det minste vi kunne gjøre for M var å gi henne middag 🙂

De som tror at katter ikke skjønner hva vi sier, kan ta seg ei bolle! Tidligere i dag så snakket jeg med Taggen, som jeg ofte gjør selv om jeg ikke får svar (og skulle jeg en dag få svar så er det fare på ferde!), og da fortalte jeg at M kommer en tur for å ta stingene, så skal bodyen av OG døra åpnes så han kan gå ut igjen.
En halvtime før M kommer, så finner Taggen ut at han skal hoppe opp i den øverste hylla i klatrestativet. Det klatrestativet som er ca fire meter høyt.
M kom og etter litt fant Taggen heldigvis ut at han skulle hoppe ned fra klatrestativet. Da ble han lurt litt så vi fikk tak i han og satt i gang med planen.

M sjekker at alt er ok og at alle stingene er tatt.

Taggen har ikke vært ute på 12 dager og så er det skikkelig drittvær i dag, regn og vind. Jeg syntes litt synd på han da. Men det stoppet ikke han, så han stakk ut en liten tur hvertfall men var kjapt tilbake i senga igjen. Han var nok glad for å være kvitt bodyen.