Og enda en uke nærmere grava. Nei, nå er jeg dyster! Meeeeen, det er jo egentlig sant da. For hver dag som går så er man en dag nærmere døden. Og nei, det er ikke at jeg er negativ, jeg er realist. 😄
Men denne blæh uka har jo gått fort da. Godt er det, selv om blæh’et fortsatt henger igjen. Men jeg har hvertfall trent hver dag, selv om jeg ikke har vært så veldig effektiv utenom det.
Før fredag, for DA var jeg effektiv.
Først trening. Igjen så må jeg slenge med et bildebevis på at jeg faktisk ER på et treningssenter. Og det klokka 9 på morgenen! 😵😲💪

Så var det ned på NoSmoke og rydde litt på lageret. Vel, rydde litt er en underdrivelse for det var MYE å rydde. Jeg er fortsatt sur for at jeg ikke tok et før-bilde, men her er bilde av de tre hengerlassene vi var på søpla med.

Det er lettvint å tømme restavfall, for når det er plass så står jeg bare inni hengeren og kaster det ut i containeren. Halvveis så klarte den ene hansken min å feste seg i teipen på en sekk og da jeg kastet sekken så fløy hansken min med.
Da måtte jeg le, HA HA HA. Og så var det bare én hanske igjen…..

Bent hadde fått maling på den ene genseren sin, han har samme Twelve Monkeys genser som jeg har. Typisk mannfolk!

Hadde det vært en annen genser, så hadde jeg nok kastet den. Etter å ha rådført meg litt med et skikkelig koneemne (hun er faktisk kone) så tok jeg frem en tannbørste og begynte å børste.
Og voilá!

Gunvald og Taggen stjal plassen min i sofaen.

For å avslutte den effektive dagen, så pakket jeg ned vinterjakkene og pelsen jeg fikk av farmor. Litt optimist over det fine været som denne første dagen i mars bydde på.
Jeg oppdaget at jeg hadde lagt fingervanter i flere jakker, så da fant jeg fire par fingervanter. 🤭

Lørdag var jeg igjen en tur innom NoSmoke for å rydde og vaske litt. Det er egentlig ganske ok å være der selv om jeg har en blæh-dag, for det er så godt arbeidsmiljø og alltid mye latter og morro.
Det skal innføres nye rutiner på freebies, så jeg har et prosjekt på gang med det. Jeg ble ikke ferdig, men for å sørge for at ingen kødder det til, så la jeg igjen en liten lapp.

Vi hadde kinamat til middag. Jeg er stor tilhenger av å slippe å lage mat. 😁

I dag, søndag, har vi vært i Arendal en tur, men det gadd jeg ikke å ta noen bilder fra.
Nå er det natta her og klar for ny uke og nye muligheter. (eller hva det er disse superpositive folkene sier. 😜)

🖖