Søndag og allerede desember! For meg føles det som 1.desember og så er det julaften, akkurat som om det ikke er noen dager i mellom. Det har vært litt på tapetet denne uka. Vi åpner NoSmoke Stavanger til fredag og det er MYE som må gjøres. Bent reiser til Stavanger i morgen tidlig, med tilhenger og bil fulle av varer, disk, kassasystem osv. Han har klargjort så mye som mulig her hjemme, bl.a. satt opp kassapunktene, så det har vært litt kaos her de siste ukene med utstyr og søppel i omtrent alle rom 😆 Meeeen, alt går for en periode. Det er hvertfall sånn jeg tenker hver morgen når jeg ser dette. 😁

Ellers så har jeg vært effektiv denne uka og gjort ferdig julegavene til mine fire filletantebarn. 

Jeg har kjøpt julegave til meg selv, en av mange. 😉

Jeg har ordnet litt administrativt (som det så fint heter) for NoSmoke Arendal og NoSmoke Stavanger. Jeg har fikset julelotteri, gavekort og medlemskort til dampetreffet i Arendal. 

Dampetreffet i Arendal gikk av stabelen i går og vi var på plass, med bilen full av varer, bord og stoler.

Outfiten på dampetreffet. Juletoppen er på plass. 😉

Ingen jul uten kalender, så alle i NoSmoke har fått julekalender av meg i år. 

Raptus, NoSmoke sin maskot, fikk selvfølgelig også julekalender.  😊

Jeg er jo anti-romantisk, men i dag slo jeg på stortromma og laget frokost til Bent.
Han reiser jo til Stavanger i morgen så han fortjener litt oppmerksomhet.😊 

Til middag hadde vi indisk. NAM NAM NAM. 🤩

Nå er det oppladning til en hektisk uke som starter i morgen.